interesantno

Burme od 14-KARATNOG ZLATA — na njima OVA poruka: Petar Grašo i Hana Huljić nose luksuzni nakit nalik na svetske zvezde

1

Njih dvoje su se nedavno venčali, a njihova ljubavna priča i dalje je aktuelna tema u medijima u regionu. Sada su se pojavile detaljne informacije o njihovim burmama koje su nosili i šta je na njima ugravirano. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Venčanje pevača Petra Graša i ćerke Tončija Huljića, Hane Huljić bilo je jedna od napraćenijih tema koju si ispratili svi domaći mediji i mediji u regionu. Međutim, jedan od kumova na njihovom venčanju bio je kuvar Tomaž Kavčič.

 

Nedavno je Kavčič na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je poklon koji je kupio novopečenim mladencima.

 

Sreća - priča - venčano prstenje — napisao je uz fotografiju.

 

Tomaž Kavčić, Petar Grašo, Hana Huljić, prstenje
foto: Instagram Printscreen

Sada su iz zlatare koja je napravila unikatan nakit za mladence objasnili o kakvim je burmama reč:

 

Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je izvana matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirali ovim decentnim i elegantnim komadima — rekli su iz zlatare u kojoj su napravljene burme sa poznati par.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Njihov nakit je ručno rađen tako da, kako mediji prenose, ovakve burme vole i brojne zvezde kao što su Nina Badrić, Anđelina Džoli, Božo Vrećo...

 

1 / 4 Foto: Instagram/moviawines

 

Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podeliti s javnošću — rekli su iz zlatare, za 24sata.hr.

 

Kako piše RTL Exkluziv, Grašo je na venčanju otkrio da će dobiti devojčicu.

 

Hana i Petar jako drže do tradicije. Na primer otac od Tonča Huljića zove se Ivan, kao i Tončev sin, koji je dobio ime Ivan. Stoga možemo očekivati neko porodično ime — kažu oni koji su prisustvovali venčanju.

 

Podsetimo, Hana i Grašo vezu su objavili u jesen prošle godine, a ubrzo se saznalo da će srećan par ubrzo postati roditelji. Venčali su se prošle subote u Splitu, a detalje njihovog venčanja znatiželjni obožavatelji prate od kad su sklopili brak.

 

Na njihovom venčanju pevač je imao još kumova, a jedan od njih je bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi već pomenuti slovenski kuvar Tomaž Kavčić, prenela je "Gloria.hr"

 

Grašo i Kavčič poznaju se više od 10 godina, a kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran sa roditeljima gde će se venčanje i održati. U vezi sa tim, oni su izgradili svoje prijateljstvo, pa je muzičar bio kum na Kavčićevom venčanju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker