ISKRENE EMOCIJE

ŠEST godina neopisive LJUBAVI: Sofija Vergara prisetila publiku kako je izgledalo njeno bajkovito VENČANJE (FOTO)

0

Glumica je i tada znala da će proslava biti do detalja osmišljena, a venčanica, torta i prvi ples oduševili su prisutne goste. Pa, da pogledamo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najzavodljivijih svetskih glumica i multimedijalnih ličnosti Sofija Vegrara godinama uživa u skladnom braku sa izabranikom Džoom Manđanielom, sa kojim je stala na ludi kamen 22. novembara 2015. godine na luksuznom imanju "The Breakers" u Palm Biču na Floridi.

 

Venčanju je prisustvovalo više od sto gostiju, a pored Arnolda Švarcenegera, Ris Viterspun, Čening Tatuma, Džesi Džej, pojavile su se i kolege sa kojima je sarađivala na seriji "Modern Family".

 

Do oltara odveo ju je naslednik Manolo, a za prvi ples par je odabrao čuvenu numeru  Frenka Sinatre "The Way You Look Tonight“.

 

Nakon šest godina njihova ljubav je još jača, a Sofija je iskoristila priliku da na poseban dan u njihovim životima podeli najlepše uspomene sa venčanja.

 

—  Srećna godišnjica, ljubavi. Šest godina, za mnogo njih. Volim te — napisala je pored nezaboravnih fotografija.

 

Glumica je nosila glamuroznu venčanicu dizajnera Zuhaira Murada kojoj se i danas mnogi dive, a markantni njen suprug odabrao je crno odelo talentovanog Džoa Varvatosa.

 

Vergara je želela da ovaj dan bude savršen, a jedna od interesantnih stvari je bajkovita mladenačka torta na kojoj je danima radila poslastičarka Silvija Veinstok, te je unikatnosti doneo cvetni aranžman, dekorativnost, visina i ručni rad.

 

Podsetimo, Sofija i Džo su se upoznali pre tačno sedam godina u Beloj kući povodom tradicionalne večere na kojoj se okupljaju javne ličnosti, a on je na prvi pogled bio očaran svetskog lepoticom, iako nije znao da li će simapatije biti uzvraćene.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker