kao u mašti

SAMA JE KREIRALA VENČANICU, PLESALI SU UZ ČUVENU BALADU I SVAKI DETALJ JE ODISAO GLAMUROM: Sećate li se nestvarno romantičnog venčanja Jelene Karleuše i Duška Tošića?

4

"Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", izjavila je nakon svadbe slavna pevačica.

foto: Instagram

U ranim večernjim satima, gosti su počeli polako da pristižu i zauzimaju svoja mesta za besprekorno aranžiranim stolovima oko bazena kojim su plovili veliki beli baloni u obliku srca.

 

Pored članova porodice, i najbližih prijatelja, Jeleninom i Duškovom venčanju je prisustvovao i zavidan broj ličnosti iz javnog života — njene koleginice Dragana Mirković, Mina Kostić, Indira Radić i Stoja, za koje tad pisalo da su se najvatrenije borile za bidermajer, i Duškove kolege — Milan Smiljanić, Aleksandar Kolarov, Jurica Vranješ, Đorđe Ivelja i Bane Ivanović. Sa slavnim bračnim parom jedan od najlepših trenutaka u životu podelili su i Marina Tucaković, Ivica Dačić, Bata Spasojević, Dejan Milićević i mnogi drugi.

 

 

Kada su se jedno drugom zakleli na vernost, i to potvrdili svojim potpisima, Jelena i Duško su zaplesali uz baladu Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“, koja je ujedno i označila kraj romantičnog dela večeri.

 

Početak spektakularne žurke proglasio je „Tropiko bend“, a odmah za njima i Mina Kostić, koja je po ko zna koji put opravdala titulu jedne od najboljih pevačica na ovakvim događajima.


Pevačica je tada imala samo reči hvale za svoju dragu koleginicu Minu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker