kao u mašti

SAMA JE KREIRALA VENČANICU, PLESALI SU UZ ČUVENU BALADU I SVAKI DETALJ JE ODISAO GLAMUROM: Sećate li se nestvarno romantičnog venčanja Jelene Karleuše i Duška Tošića?

4

"Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", izjavila je nakon svadbe slavna pevačica.

foto: Dragana Udovičić

Devojka razvaljuje kako peva, repertoar joj je raznolik — od „Šuška se, šuška, da ja volim Duška“ do najlepših pop balada i komercijalnih hitova i slobodno mogu reći da je "tehnički" naša najbolja pevačica. Nadam se da ću se Mini jednog dana revanširati, i ja zapevati na njenoj svadbi — izjavila je Karleuša.


Ništa manje sjajan nije bio ni Nikola Rokvić, koji je po specijalnoj želji mlade zapevao pesmu svog oca Marinka „Jelena“.

 

Ipak, atmosfera je kulminirala kada se mikrofona dohvatio Darko Radovanović, koji je do te mere razgalio goste da je nekoliko najraspoloženijih, na čelu s mladoženjom, poskakalo u bazen.

 

 

I ne samo to, definitivno najveća euforija je nastala kada je Duško Jeleninom pesmom „Žene vole dijamante“ započeo nesvakidašnji vokalno-vizuelni performans na kojem bi mu pozavidele i afirmisane zvezde.


Što se tiče poklona, jedan od najinteresantnijih svakako je stigao od Dragane Mirković.


Od moje drage koleginice dobila sam nešto veoma neobično i originalno - ogroman „JK“ logo od kristala — otkrila je Jelena.
 

 

makonda-tracker