bol ne jenjava

Jelena Jevremović teško podnela Mikijev 40-dnevni pomen: Kažu da danas duša odlazi gore, da nas napušta...

0
Pomen Mikiju Jevremoviću održan je danas na Novom groblju gde je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a na groblju su se okupili njegovi najbliži među kojima su ćerka Jelena sa suprugom, sin i brat s porodicom.

 

 

Iza njega su ostali sinovi Đorđe i Stefan, kao i ćerka Jelena, koja ima dvoje dece. Njen suprug joj je velika podrška i on joj je pomogao da prebrodi teške trenutke.

 

Najveća tajna Mikija Jevremovića: Ova tuga slomila je njegovo srce (FOTO)

 

- Najveći oslonac mi je bio muž, on je moja duša, moja polovina, ne znam šta bih bez njega. Dovoljno je da me poljubi u čelo i da me pogleda tim prelepim kestenjastim očima i odmah mi bude lakše - iskrena je Jelena.

 

Upravo je njen suprug bio taj koji je deci saopštio da im je deka otišao na nebo.

 

- Tu obavezu je preuzeo moj suprug, tih dana kad se sve to dogodilo nisam bila svoja. Raspadala sam se. Peđa je objasnio na svoj šaljiv način, rekao je Lazaru koji je stariji i razume da je deda otišao na nebo da svira gitaru anđelima, da je sada mlad i u jeku popualrnosti i da svira devojčicama. Takvim stavom i prisutpom u mnogome je, na neki način, poboljšao obaveštenje koje treba da saopštiš detetu od osam godina. Lazar se rastužio i nasmejao, svakako je prošlo bolje nego da sam ja preuzela na sebe da objašnjavam - rekla je Jelena Jevremović.

 

 

makonda-tracker