Kraj idilične ljubavi

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin: Skoro savršen razvod

3
Popularno televizijsko lice Ana Mihajlovski okončala je sporazumno sedmogodišnji brak sa biznismenom Mirkom Grubinom, a u koliko su dobrim odnosima ostali, pokazuje i to što su se oko alimentacije, viđanja dece i svih drugih detalja dogovorili bez povlačenja po sudovima

 

foto: Dado Đilas

Tokom svih tih sedam godina, zajednički život ovog para izgledao je potpuno harmonično. Činilo se da među njima ne postoje ni najmanje nesuglasice. Ipak, pre nešto više od mesec dana, na videlo je isplivala druga strana priče.

 

Mirko se iselio iz njihovog stana, a Ana je, uprkos brojnim poslovnim obavezama, ostala sama sa troje dece. U prvi mah malo ko je mogao da poveruje u to da je reč zaista o razvodu, ali nedugo zatim Mihajlovska je tokom dana viđena u jednom beogradskom kafiću na sastanku sa svojim advokatom. Nakon razgovora koji je otkrio da je voditeljka ozbiljno zabrinuta za rasplet priče o starateljstvu, ona je počela da plače. Situacija je pretila da preraste u hiljadu puta viđene sudske maratone u kojima nema pobednika, već su na kraju svi poraženi, a posebno deca.


Međutim, u narednih nekoliko razgovora, Ana i Mirko pokazali su zašto su sedam godina bili zajedno. Bez advokata i sudova, par se u četiri oka dogovorio oko tehničkih detalja: zajedno su odredili visinu mesečne alimentacije koju će Grubin plaćati, bez poteškoća saglasili su se i oko toga da starateljstvo pripadne Ani, a da otac viđa decu kad god to poželi.
 

makonda-tracker