Kraj idilične ljubavi

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin: Skoro savršen razvod

3
Popularno televizijsko lice Ana Mihajlovski okončala je sporazumno sedmogodišnji brak sa biznismenom Mirkom Grubinom, a u koliko su dobrim odnosima ostali, pokazuje i to što su se oko alimentacije, viđanja dece i svih drugih detalja dogovorili bez povlačenja po sudovima
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Brak koji počne međusobnim poštovanjem i tolerancijom, kada naiđe na nepremostivu prepreku, neminovno mora na takav način i da se završi, čak i ako u nekim trenucima ne izgleda ni izbliza tako. Ana Mihajlovski (34) i Mirko Grubin pokazali su to posle nekoliko nimalo ugodnih meseci, tokom kojih su finalizovali svoje dogovore o tome kako će nastaviti život posle braka.


Pre više od sedam godina, kad je počela romansa između Ane i Mirka, atraktivna voditeljka već je imala ćerku Ivu iz dugogodišnje veze sa Goranom Stamenkovićem Gošom, čelnikom produkcijske kuće Emotion, za koju je u to vreme radila nekoliko emisija. Mirku, bogatom nasledniku čuvene porodične firme Grubin koja se već decenijama bavi proizvodnjom anatomske obuće, nisu smetali Anina ćerka, popularnost i nezgodna priroda posla kojim se bavi.

 

Ni njoj nije smetalo što je njen izabranik na listi najpoželjnijih neženja i njihova ljubav bila je naprosto jača od svih prepreka koje je život pred njih postavio.
Kad su se venčali u septembru 2009. godine, Iva je ostala da živi s njima. U februaru naredne godine dobili su ćerkicu Zoju, a u avgustu 2015. i sina.

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker