ne krije emocije

Doneli su odluku zbog koje mu je srce zaigralo: Saša Popović je svojim naslednicima pripremio nesvakidašnji poklon (FOTO)

1
Presrećan zbog odluke svojih najmilijih, Saša Popivić je pripremio iznenađenje o kojem će se dugo govoriti.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Iako krije svoju intimu od javnosti, Saša Popović ne može da sakrije svoju sreću zbog odluke svoje dece. 

 

Jelena Karleuša je dobila opkladu: Evo šta je Saša Popović morao da uradi za uzvrat (VIDEO)

 

Naime, direktor Granda uživa u porodičnom životu sa Suzanom Jovanović, Aleksandrom i Danijelom, koji su ga nedavno iznenadili odlukom da ostanu u Srbiji i nastave porodičan posao.

 
Nikada ga ne biste prepoznali: Ovako je Saša Popović izgledao na maturskoj večeri (FOTO)

 

Ne mogavši da sakrije svoje emocije, Popović je odlučio da ih iznenadi jednim nesvakidašnjim poklonom. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Naime, on je nedavno kupio zemljište na Bežanijskoj kosi na kojem će Aleksandri i Danijelu sagraditi nove domove. 

 

Sašina želja je oduvek bila da na taj način obezbedi Aleksandru i Danijela. On i Suzana su srećni jer i Aleksandra i Danijel žele da ostanu u Srbiji i da se bave porodičnim biznisom. A posebno su srećni što su se dogovorili sa roditeljima i da ostanu da žive blizu njih na Bežanijskoj kosi. Cela familija Popović obožava ovaj kraj, tu su godinama i vole da budu na okupu. Na Bežanijskoj kosi, to već i vrapci znaju, žive najveće zvezde "Granda" i oni se svi međusobno druže i poštuju", otkriva izvor blizak grandovcima.

Saša Popović: Moj brak je za ceo život

 

 

Saši Popoviću se ova lokacija dopala, jer je relativno blizu kuće u kojoj živi, a ipak je malo izdvojen, tako da će njegovi naslednici imati svoj mir i svoju privatnost.

 

foto: Mića Jović

 

Suzanin sin Danijel školovao se u Sloveniji i završio tonsku režiju. Kada je završio studije, radio je kao inženjer zvuka u studiju u "Grandu". Aleksandra uči produkciju, tako da je i ona takoreći već u poslu. Suzana i Saša su decu unapred usmeravali da uče škole koje će odgovarati porodičnom biznisu. Deca su se i sama pronašla u ovim zanimanjima. Danijel je pomalo umetnički tip i završio je studije koje voli, a Aleksandra je izuzetno preduzimljiva, ona je ista Saša i produkcija joj ide od ruke. Već sada ona nekim idejama pomaže tati oko kreiranja sadržaja na "Grandu"", priča izvor i dodaje.

Saša Popović: Ćerki ne dozvoljavam da peva u Zvezdama Granda

 

Oni se veoma podržavaju, a Saša je presrećan jer se njegove želje poklapaju sa željama naslednika. Srećan je jer će imperija koju je stvorio ostati u sigurnim rukama", kaže izvor.

 

makonda-tracker