bajkovita zabava pored bazena

Sonja i Aca Lukas: Rođendansko slavlje po meri ćerke Viktorije

1
Na velelepnom imanju, u mirnom delu Beograda, folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su peti rođendan svoje naslednice, a žurku su po želji slavljenice organizovali u roze tonovima i sa brojnim animacijama
foto: Petar Đorđević


- Prvi put sam uživala na proslavi koju sam lično organizovala, a sve vreme bila sam bez strepnje kako će sve to proći. Opušteno sam uživala na žurki, a došlo je celo Viktorijino društvo iz vrtića, kao i deca naših prijatelja s kojima se ona druži – ispričala je Sonja ističući da je ushićena što je cela žurka protekla onako kako je ona želela.


Slavljenica je sve vreme bila u centru pažnje gostiju, a sa posebnim osmehom primala je komplimente i konstatacije da liči na oca.


- Viktorija je nosila haljinicu Lou Lou Dresses koju su kreirali naši prijatelji dizajneri. Ona je išla na probu kao prava princeza, birala materijale, šilo se po njenim merama... Tek posle nekoliko proba haljinu je ponela kući. Posle se presvukla u drugu koja joj se najviše dopala. Treću nismo uspeli ni da obučemo pa ćemo je sačuvati za neku drugu priliku – priča Sonja koja se potrudila da cela proslava protekne u dobrom raspoloženju, sa omiljenim pesmama njene naslednice koju je puštao di-džej.

 

foto: Petar Đorđević


- Posle toliko godina osmišljavanja žurki, kako javnih, tako i privatnih, imam odličnu ekipu pored sebe koja sve to organizuje: balone, cveće, ketering... Malo se inspirišemo na internetu, ponešto i sami osmislimo, ali vidim da se to svima uvek dopadne.


Aca Lukas iz prethodnih brakova ima troje dece, a iako se njegovi naslednici odlično slažu, na ovoj proslavi nisu svi bili prisutni zbog prethodno dogovorenih obaveza koje su imali.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker