bajkovita zabava pored bazena

Sonja i Aca Lukas: Rođendansko slavlje po meri ćerke Viktorije

1
Na velelepnom imanju, u mirnom delu Beograda, folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su peti rođendan svoje naslednice, a žurku su po želji slavljenice organizovali u roze tonovima i sa brojnim animacijama
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Folk pevač Aca Lukas (47) i njegova supruga Sonja Vuksanović (40) dvadeset sedmog avgusta organizovali su proslavu petog rođendana svoje ćerkice Viktorije. Zabava za njihove prijatelje i slavljeničine drugare organizovan je u kompleksu Belgrade Hills Villa, a zamišljena je kao žurka u dvorištu pored bazena. S obzirom na to da je Sonja rođena i odrasla u Nemačkoj, ali i da sada često odlazi u Diseldorf, odlučila je da na meniju budu nemački specijaliteti, pa je angažovan roštilj-majstor koji je pravio vurst kobasice, točilo se pivo i jele su se, između ostalog, bavarske perece. Nekoliko sati pre glamurozne žurke, u vilu je stigla Sonja sa ćerkama, starijom Sofijom i slavljenicom Viktorijom, koja nije krila zadovoljstvo zbog činjenice da je ceo prostor dekorisan po njenoj želji. Mama se potrudila da sve bude u roze i sivim tonovima, a Viktorijino ime bilo je ispisano balonima.

 

Devojčice su uživale u specijalitetima koje je specijalno za tu priliku napravila Sandra iz Harmonija keteringa, a slatkom stolu i besprekornim dekoracijama brojnih delicija, najviše se obradovala Sonja. Čokolade sa Vitkorijinim imenom, kapkejkovi i torta, bili su napravljeni po njihovoj želji. Pred sam početak rođendanske proslave stigao je i Aca, koji je veče pre toga pevao u Beču i zato je pravo s aerodroma došao na proslavu rođendana svoje princeze.

 

foto: Petar Đorđević


Malo sam umoran, ali sve super izgleda, rekao je poznati folk pevač. Pošto je on usmeren na posao, brigu oko pripreme slavlja prepustio je supruzi.


- Više je Sonja bila zadužena za organizaciju rođendana, ja sam bio samo sponzor. Baš mi se dopada kako je ona sve to zamislila i sprovela u delo. Kada moja supruga nešto uradi, to je ekstra i nema dalje.


Ceo prostor bio je uređen po meri devojčice, u roze tonovima, a Sonja je vodila računa o svakom detalju. U organizaciji su joj pomogli saradnici koje godinama angažuje za sve svoje velike proslave, a ideje je dobijala i od svoje starije ćerke Sofije.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Petar Đorđević


- Prvi put sam uživala na proslavi koju sam lično organizovala, a sve vreme bila sam bez strepnje kako će sve to proći. Opušteno sam uživala na žurki, a došlo je celo Viktorijino društvo iz vrtića, kao i deca naših prijatelja s kojima se ona druži – ispričala je Sonja ističući da je ushićena što je cela žurka protekla onako kako je ona želela.


Slavljenica je sve vreme bila u centru pažnje gostiju, a sa posebnim osmehom primala je komplimente i konstatacije da liči na oca.


- Viktorija je nosila haljinicu Lou Lou Dresses koju su kreirali naši prijatelji dizajneri. Ona je išla na probu kao prava princeza, birala materijale, šilo se po njenim merama... Tek posle nekoliko proba haljinu je ponela kući. Posle se presvukla u drugu koja joj se najviše dopala. Treću nismo uspeli ni da obučemo pa ćemo je sačuvati za neku drugu priliku – priča Sonja koja se potrudila da cela proslava protekne u dobrom raspoloženju, sa omiljenim pesmama njene naslednice koju je puštao di-džej.

 

foto: Petar Đorđević


- Posle toliko godina osmišljavanja žurki, kako javnih, tako i privatnih, imam odličnu ekipu pored sebe koja sve to organizuje: balone, cveće, ketering... Malo se inspirišemo na internetu, ponešto i sami osmislimo, ali vidim da se to svima uvek dopadne.


Aca Lukas iz prethodnih brakova ima troje dece, a iako se njegovi naslednici odlično slažu, na ovoj proslavi nisu svi bili prisutni zbog prethodno dogovorenih obaveza koje su imali.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Petar Đorđević


- Najstarija Miljana sada je na moru sa dečkom – priča popularni pevač i odgovara na pitanje kako je prihvatio činjenicu da njegova ćerka ima momka:


- Šta ću, pomirio sam se s tim, ima 25 godina. Sin Andrej je u Nemačkoj i trebalo bi da dođe za nekoliko dana, a na rođendanu je bio Lazar.


Mnogi su konstatovali da Acina najmlađa ćerka veoma liči na njega, a slavnom pevaču prija što drugi ljudi to primećuju.

 

foto: Petar Đorđević


- I ja vidim da neverovatno liči na mene. Harizmatična je i talentovana za muziku. Viktorija odlično pamti i lepo peva. Ne mogu da verujem da već proslavljamo peti rođendan. U odnosu na prošli, veoma je napredovala, sada lepo govori, razume sve, vesela je i druželjubiva, a ovog leta naučila je i da pliva. Jedno zaista divno dete – priča Aca, a na njegova zapažanja nadovezuje se Sonja:

 

foto: Petar Đorđević

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 


- Viktorija je skromno i dobro dete, devojčica za primer. Ona nema nikakve želje, samo je htela da joj dođu drugari iz vrtića i želja joj se ispunila. Nije od one dece koja kada uđu u robnu kuću hoće sve igračke. Kažem joj da između dve izabere jednu i ona to bez pogovora uradi. Poželela je Zaleđeno kraljevstvo i dobila sve što postoji s tim motivom.


Viktorija je izuzetno vezana za stariju sestru Sofija, koju prati u stopu i s njom najviše voli da provodi vreme.

 

foto: Petar Đorđević


- Sofija je prava sestra i drug, čak brani Viktoriju od mene kada je grdim. Imaju odnos koji se može samo poželeti, bez obzira na veliku razliku u godinama koja, s druge strane, donosi i jednu dobru stvar, a to je da nema ljubomore između njih dve. Viktorija je svima nama princeza i Sofija se tako odnosi prema njoj.

 

foto: Petar Đorđević


Rođendanska žurka najmlađeg člana porodice Vuksanović bila je idealan povod da se okupe svi njihovi prijatelji nakon dugog leta koje su provodili na moru.


- Družimo se sa ljudima s kojima imamo odnos oslobođen svih poslovnih obaveza i negujemo baš pravo prijateljstvo. Na žurki nije bio Aco Pejović, ali samo zato što je sa suprugom još na moru – priča Lukas i otkriva koliko je zadovoljan svojim životom.

 

foto: Petar Đorđević

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 


- Uvek sam za sebe mogao da kažem kako sam srećan i ispunjen, samo što sam tokom godina imao različite prioritete. Porodica, deca i zdravlje sada su mi na prvom mestu. Želim da živimo bez neke opterećenosti, kao i da deca budu srećna i zadovoljna.


Sonja i Aca neprestano su pod budnim okom javnosti, još od kada su se venčali pre šest godina, a mediji često spekulišu da su pred razvodom. Mnogi idu toliko daleko da čak prepričavaju njihove navodne svađe ili predviđaju potpuni krah bračne zajednice. Takve spekulacije mogle su se čuti i ovog leta.

 

foto: Petar Đorđević


- Priče o razvodu su budalaštine, baš se nismo svađali. Kada vide da neko razgovara telefonom, odmah kažu da se prepire sa svojim partnerom. Uostalom, nismo ni pričali mobilnim jer smo bili zajedno. Ne opterećujem se tim glupostima – iskren je folk pevač, a i njegova supruga ima gotovo identično mišljenje:


- Očigledno je ljudima u Srbiji veoma dosadno pa smo samo mi tema, ali neka novinari slobodno objavljuju sve što im padne na pamet. Što se tih stvari tiče, ne znam da li sam potpuno oguglala, ali mene savršeno ne zanima šta se piše.

makonda-tracker