bajkovita zabava pored bazena

Sonja i Aca Lukas: Rođendansko slavlje po meri ćerke Viktorije

1
Na velelepnom imanju, u mirnom delu Beograda, folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su peti rođendan svoje naslednice, a žurku su po želji slavljenice organizovali u roze tonovima i sa brojnim animacijama
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Folk pevač Aca Lukas (47) i njegova supruga Sonja Vuksanović (40) dvadeset sedmog avgusta organizovali su proslavu petog rođendana svoje ćerkice Viktorije. Zabava za njihove prijatelje i slavljeničine drugare organizovan je u kompleksu Belgrade Hills Villa, a zamišljena je kao žurka u dvorištu pored bazena. S obzirom na to da je Sonja rođena i odrasla u Nemačkoj, ali i da sada često odlazi u Diseldorf, odlučila je da na meniju budu nemački specijaliteti, pa je angažovan roštilj-majstor koji je pravio vurst kobasice, točilo se pivo i jele su se, između ostalog, bavarske perece. Nekoliko sati pre glamurozne žurke, u vilu je stigla Sonja sa ćerkama, starijom Sofijom i slavljenicom Viktorijom, koja nije krila zadovoljstvo zbog činjenice da je ceo prostor dekorisan po njenoj želji. Mama se potrudila da sve bude u roze i sivim tonovima, a Viktorijino ime bilo je ispisano balonima.

 

Devojčice su uživale u specijalitetima koje je specijalno za tu priliku napravila Sandra iz Harmonija keteringa, a slatkom stolu i besprekornim dekoracijama brojnih delicija, najviše se obradovala Sonja. Čokolade sa Vitkorijinim imenom, kapkejkovi i torta, bili su napravljeni po njihovoj želji. Pred sam početak rođendanske proslave stigao je i Aca, koji je veče pre toga pevao u Beču i zato je pravo s aerodroma došao na proslavu rođendana svoje princeze.

 

foto: Petar Đorđević


Malo sam umoran, ali sve super izgleda, rekao je poznati folk pevač. Pošto je on usmeren na posao, brigu oko pripreme slavlja prepustio je supruzi.


- Više je Sonja bila zadužena za organizaciju rođendana, ja sam bio samo sponzor. Baš mi se dopada kako je ona sve to zamislila i sprovela u delo. Kada moja supruga nešto uradi, to je ekstra i nema dalje.


Ceo prostor bio je uređen po meri devojčice, u roze tonovima, a Sonja je vodila računa o svakom detalju. U organizaciji su joj pomogli saradnici koje godinama angažuje za sve svoje velike proslave, a ideje je dobijala i od svoje starije ćerke Sofije.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker