SVE TRI JAKO LIČE

Dženifer Lopez pozirala sa rođenim sestrama: Ne zna se koja je lepša, a evo i čime se bave

0

Javnost često nema priliku da vidi članove porodice Dženifer Lopez

Dženifer Lopez pokazala rođene sestre
Dženifer Lopez pokazala rođene sestrefoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Svi znamo da planetarno poznata Dženifer Lopez svakom svojom objavom privlači vrtoglavu pažnju, pa je tako bilo upravo i ovog puta.

 

Ali, sada u fokusu nije bio njen ljubavni život, niti zavodljivi Ben Aflek - sada je to bila porodica, njene 2 sestre koje javnost nema prilike često da vidi.

Reč je o rođenim sestrama Lesi i Lindi sa kojima Dženifer ima jako blizak odnos.

 

Iako nisu pošle pevačicinim stopama, obe su vrlo ostvarene i prelepe dame. Lesli, njena mlađa sestra ima zavidnu novinarsku karijeru, pa su gledaoci imali prilike da vide njeno lice na malim ekranima, dok joj se sestra probijala u muzičkoj industriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

 

Linda Lopez bacila se na televizijsko novinarstvo, gde je imala dosta uspeha, a jedno vreme je vodila i zabavni progam te je ugostila i svoju sestru, što je bilo izuzetno gledano.

 

Lesli, sa druge strane, svoj put pronašla je takođe u muzici, a bavila se prvenstveno operskim pevanjem i radial je kao profesorka muzičkog u školi u Bronksu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

 

Ona se, za razliku od svoje dve sestre, retko pojavljuje na društvenim mrežama, ali napravila je izuzetak kada se njena ćerka izjasnila kao transrodna osoba, o čemu se oglasila i sama Dženifer u objavi na Instagramu gde je rekla kako je jako ponosna tetka.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker