(FOTO)

"Svi znaju ko je, ali niko ne zna kako izgleda": Mlađa ćerka Verice Rakočević je njena kopija, a bavi se posebnim poslom

0

Slavna kreatorka Verica Rakočević ima život prilično zanimljiv široj javnosti.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Verica Rakočević je naša najpoznatija modna kreatorka, žena koja traje decenijama i uspešna je i u svetu, a o njenom privatnom životu se zna dosta toga.

 

Poslednje čime je intrigirala je brak sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, međutim ona je pokazala da je ljubav jača od svega, a da su komentari drugih sasvim nebitni.

Poznato je da Verica ima troje dece, ćerku Elenu iz prvog braka, dok iz drugog ima dvoje dece, sina Miodraga i ćerku Milenu. Elena je poznata javnosti, ona je takođe uspešna dizajnerka, a o njenom privatnom životu se već dosta toga zna.

 

Međutim, druga Veričina ćerka se nikada ne eksponira u javnosti i prava je enigma. Jako je teško videti je bilo gde, s obzirom na to da živi u Americi, a Verica odlazi tamo kad god ima slobodnog vremena. 

Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za 'Elle'. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom Verica.

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - dodala je kreatorka za kraj.

 

 

makonda-tracker