da li ste znali?

Od teranja u čošak do ZAKLJUČAVANJA u sobu: Zapanjiće vas šta sve velike zvezde ne dozvoljavaju svojoj deci

0

Deca poznatih su često pogrešno predstavljena u javnosti i dok mnogi misle da im je sve omogućeno, to je tačno, ali i ta deca su obična kao i sva druga i imaju slična pravila i zabrane od strane roditelja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate ličnosti mogu dosta toga da priušte deci, a opet to može učiniti da ona postanu bahata i nezajažljiva, međutim, uglavnom i velike zvezde kada postanu roditelji, znaju šta je dobro, a šta loše za njihoivo dete, pa im ponekad i uskrate mnogo više, baš iz straha da ih ne vaspitaju pogrešno.

 

Njima je sve dostupno i ni za šta ne moraju da strahuju ili da se prebrojavaju, a opet zapanjiće vas šta je sve zabranjeno deci poznatih, isključivo po želji roditelja.

 

1. Deca Kortni Kardašijan ne jedu ništa iz mirkotalasne.

 

Koliko ste samo puta na brzinu zagrejali nešto i verovatno mnogi od vas koriste mikrotalasnu svaki dan. Deca Kortni Kardašijan ne samo da ne koriste to, već njima je u potpunosti zabranjena brza hrana, a Kortni želi da bude sigurna da se njena deca hrane zdravo.

 

2. Džesika Alba tera decu u ćošak.

 

Deca Džesike Albe kada su kriva, jedna od kazni im je i stajanje u ćošku. Priznaćete da je to kod nas bilo zastupljeno u prošlosti, a danas retko ko od vas šalje svoje dete da stoji u ćošku i gleda u zid.

 

3.  Madonina ćerka nije smela da izlazi na sastanke sa dečkom dok ne napuni 18 godina.

 

Zaštitnička uloga roditelja je često jako izražena, ali eto  ko bi rekao da je čak i Madonina ćerka imala istu zabranu kao velika većina tinejdžera.

 

4. Deca Megan Foks nemaju dodir sa kompjuterom i Internetom.

 

Roditelji često ograničavaju deci vreme provedeno ispred kompjutera, ali Megan Foks je baš striktna po tom pitanju. Njena deca nikada ne igraju igrice, nemaju tablet i pristup Internetu, a jedino su im ograničeno dozvoljeni crtani filmovi.

 

5. Kristen Bel je zaključavala svoju ćerku.

 

Ovo ipak malo zvuči nesvakidašnje i surovo. Kristen Bel je zaključavala sobu svoje ćerke nakon što ona zaspi, kako bi bila sigurna da tokom noći neće ustajati i izlaziti iz sobe.

 

Megan Foks, Brajan Ostin Grin
foto: Profimedia

6. Opet Kortni Kardašijan i njena pravila koja su jako korisna zapravo.

 

Naime, ona svoju decu uči da ni za koga ne treba da kažu da je debeo, pa se ispred njih ne izražava tako. Zanimljiva je situacija iz njihovog rijalitija gde Kris Džener pita Kortni "da li izgledam debelo u ovome?" na šta je ona glasno rekla "ne koristi tu reč pred mojom ćerkom!"

 

7. Ćerke Dagar porodice ne smeju da nose pantalone ukoliko nemaju haljine preko njih.

 

Ako ste član poznate Dagar porodice, onda morate znate da ćete biti pokriveni od glave do pete. Suknje, haljine i sve što je kratko je strogo zabranjeno, a ova porodica je inače poznata kao striktno konzervativna i arhaična, pa se pravila koja danas i ne postoje, moraju poštovati.

 

8. Kraljevska deca ne koriste tablet računare.

 

Kraljevska porodica je sačinjena od strogih pravila koja moraju da poštuju čak i deca. Tako deca kraljevske porodice, bez obzira što je sam doživaljaj kada čujete da je u pitanju mali princ, ipak ostaju uskraćena za brojne doživljaje koje su dosupne drugoj deci.

 

 

makonda-tracker