NIJE JOJ LAKO

Ispovest Milice Pavlović: "SRCE I DUŠA ME BOLI, odgajala me, a sad me NE PREPOZNAJE"

1

Naša poznata pevačica Milica Pavlović detinjstvo je provela sa bakom i dekom i ne krje da su joj oni bili najveća radost i podrška u životu.
 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sada, Milica prolazi kroz veoma težak peroid u životu jer joj je baka mnogo bolesna.

 

Njoj je ustanovljena Alchajmerova bolest, zbog čega ju je Milica dovela u Beograd i smestila u jedan gerontološki centar.

 

 

- To je za mene trenutno najbolnija tema u životu. Bolest je uzela maha. Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje. Ona je moje zlato, moja duša, moje sve na svetu i mnogo je strašno kada prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam - rekla je pevačica za Stori.

 

Ona je bila moj oslonac u životu, sa njom sam odrasla. Nastavila je pevačica svoju ispovest.

 

- Prilikom svakog našeg susreta trudim se da doprem do nje, da se priseti da sam ja njena Milica, ali svako novo viđanje donosi iste momente. Ali onda kad me prepozna, kad se seti, to je neprocenjivo i ne mogu da opišem taj osećaj kako me ljubi, grli... Svaka reč koju mi uputi za mene je velika kao ceo univerzum - dodaje Milica.

 

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Iako ima ozbiljne probleme Milica ne odustaje od svoje karijere. Nedavno je objavila novi album i podigla sve fanove na noge.

 

Njene pesme se vrte na brojnim radio stanicama, a ona putuje, nastupa i naporno vežba. Bez obzira koliko joj je teško Milica velikim koracima gazi napred.

 

- Moja baka je za mene primer jedne neverovatno snažne, poštene i najdivnije žene na svetu. Naučila me je da kroz život idem podignute glave, da je važno da budem poštena i lojalna, jer ću samo tako umeti da budem zadovoljna sobom kad padne noć i legnem u krevet - bila je iskrena Pavlovićeva.

 

 

Njena baka i deka su teško živeli, a kada je deka zauvek otišao, baka nije mogla da ga preboli. Zato se i razbolela. Kada je Milica shvatila da ona više ne može sama odlučila je da je dovede u Beograd i da joj pruži najbolju medicinsku negu. Uprkos svemu, njeno stanje se pogoršalo, što Milicu čini jako nesrećnom.

 

Ipak, baka ju je naučila da bude borac i to joj daje snagu da još jače i bolje ide napred.

 

makonda-tracker