kako vam se čini?

Ovako nešto sigurno imate: Milica Pavlović u trendi kombinaciji za svaki dan

5

Pevačica je izabrala komade kojima je pomešala više stilova, ali su njoj savršeno pristajali. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović podelila je na svom Instagram profilu fotografije na kojima pozira u zanimljivom autfitu u jednoj garaži gde je parkiran automobil kraj kojeg je u par navrata i pozirala.

 

Na prvoj od fotorafija pevačica je pozirala u unutrašnosti automobila, te se tu jasno videla njena majica i pantalone koje je izabrana. 

 

 

Jednostavna pomalo predimenzionirana majica joj je odlično pristajala i donisila posebnu notu njenom stajlingu te su duži rukavi i široki rubovi na njima kao i kod vrata bili vrlo interesantni detalji koji su ovom komadu dali posebnost pored jednostavnog natpisa. 

 

Moja mama kaže da sam super. 

 

Uz sve ovo nosila je i sivkaste pantalone na ivicu koje su se takođe zbog širokog kroja odlično uklapale uz majicu koju je ona izabrala da ponese. 

 

Na jednoj od fotografija vide se i oker jaknica, kao i bež manja torba koje su se takođe odlično uklopile uz kopletnu zamisao njenog autfita, odnosno uz kombinaciju kojom je Pavlovićeva želela da pomeša više stilova, gde je prednjačio street style.

 

Uz sve ovo dodala je i detalje koji su upotpunili autfit, odnosno tamne naočare, kao i zlatnu narukvicu. Takođe pažnju su skretale i njene pink sandale koje su donele "proleće" u njen autfit, a uz sandale uklopila je i ruž u nešto svetlijoj nijansi nego što su to bile njene visoke potpetice.

 

U galeriji pogledajte kako inače izgleda Miličin stil.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

 

 

makonda-tracker