čestitamo!

"ZAISTA SMO SVI PRESREĆNI!" Anja Alač potvrdila da je U DRUGOM STANJU, a ODMAH je odlučila za jedan važan korak

0

Lepa i uvek nasmejana glumica ovih dana ima još lepši i širi osmeh

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Anja Alač, inače ćerka naše proslavljene glumice Vesne Čipčić, uskoro će postati mama!


Glumica Beogradskog dramskog pozorišta, koju smo gledali i u serijama i filmovima "Tate", "Balkanska međa", "Žigosani u reketu", "Urgentni centar" i drugim, već nekoliko meseci je u vezi sa čuvenim strit art umetnikom Andrejem Josifovskim, poznatijim kao Pijanista, a vesti o prinovi saznali su nedavno.


Još uvek je rano da pričam i prognoziram. Tačno je da sam trudna i zaista smo svi presrećni. Raduje se cela porodica, ali i svi ostali. Svima je baš drago. Mogu da vam kažem da sam izašla iz svih predstava i trenutno sam na pauzi što se posla tiče. Srećna sam — rekla je Anja za Nova.rs.

 


Na pitanje da li čeka dečaka ili devojčicu, glumica je kratko rekla da još nije spremna da priča o tome.


Domaći mediji javili su ovu lepu vest pre nekoliko dana, a izvor blizak paru otkrio je da Anja i Andrej žele da izbegnu interesovanje medija.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić


Anja i Andrej su samo najbližima saopštili da će postati roditelji, jer žele da ta informacija ostane u njihovom najbližem okruženju. Oni hoće da izbegnu stres i interesovanje javnosti, koliko je to moguće. Anja se nije poverila ni kolegama, ali su svi znali o čemu se radi, čim im je saopšteno da će napraviti pauzu u pozorištu — izjavio je anomimni izvor i dodao da je buduća baka Vesna oduševljena:


Vesna je presrećna i ne može da dočeka da sazna da li će dobiti unuka ili unuku, pohvalila bi se ona svima, ali ne sme od ćerke.

 

 

makonda-tracker