s nestrpljenjem iščekuje porođaj

UŽIVA U TRUDNOĆI I VIŠE SE NE KRIJE: Ćerka legendarnog glumca ponosno prošetala trudnički STOMAK (FOTO)

0

Iako je dugo skrivala trudnoću, nedavno je rešila da progovori o svemu, otkrivajući tom prilikom da je presrećna zbog pristizanja prinove, a sada je konačno odlučila i da javnosti pokaže svoj trudnički stomačić

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka Arnolda Švarcenera, koja je udata za jednog od najatraktivnijih holivudskih glumaca, u drugom je stanju, nedavno su preneli svetski mediji.

 

Kris Prat (41), zvezda serije "Parkovi i rekreacija" i filmova "Svet iz doba jure" i "Čuvari galaksije", i Ketrin Švarceneger (30) uskoro postaju roditelji, a buduća mama snimljena je tokom opuštene šetnje prilikom koje je pokazala stomak u poodmakloj trudnoći.

 

Iako je dugo skrivala trudnoću, Ketrin je nedavno rešila da progovori o svemu, otkrivajući tom prilikom da je presrećna zbog pristizanja prinove, a sada je konačno odlučila i da javnosti pokaže svoj trudnički stomačić.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Imam mnogo sreće što živim u neposrednoj blizini moje porodice, koja mi veoma pomaže. Osim toga, imam predivnog muža koji brine o svemu i ima razumevanja za sve moje potrebe - rekla je nedavno Ketrin.


Podsećamo, Ketrin Švarceneger, najstarija ćerka poznatog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera, udala se za za glumca Krisa Prata na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji krajem prošle godine. Ceremonija je održana u Montesitu, u poznatom San Sidro ranču, a autorku nekoliko romana i novinarku je do oltara odveo njen otac, Arnold Švarceneger, dok je majka Marija Šriver bila zadužena za doček velikog broja gostiju.

 

Kris Prat, inače, nikad nije skrivao koliko mu je porodica bitna u životu, a više puta je priznao i da želi da ima mnogo dece.


– Želim mnogo dece. Želim da provedem više vremena uživajući u životu, a manje radeći – istakao je jednom prilikom glumac, koji već ima jedno dete – dečaka Džeka (7), kojeg je dobio tokom braka s glumicom Anom Faris.

 

 

makonda-tracker