otvorio dušu

OCA JE IZGUBIO SA SAMO 5 GODINA: Pevač u bolnoj ispovesti progovorio o MAJCI i zašto mu NIKADA nije falio jedan roditelj

8

Još u najranijoj mladosti proživeo je tragičan gubitak.

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Muzičar Božo Vrećo mnoge je očarao svojim glasom, ali u njegovom životu bilo je mnogo bolnih situacija.

 

Naime, kada je imao samo 5 godina, izgubio je oca na najtragičniji način. Tada je njegova majka preuzela na sebe brigu o deci, a Božo joj je na svemu neizmerno zahvalan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Moja majka je od onih žena koje u svakom trenutku imaju odgovor i u svakom trenutku znaju kako da se ponesu u situaciji. Breme je iznela junački na svojim plećima, hrabro i dostojanstveno. Nikada mi, ni u jednom trenutku, nije nedostajao jedan roditelj. Preuzela je ulogu oca i majke i briljantno je to iznela na najbolji mogući način. Ono najbitnije što je učinila jeste to što je učinila od mene i sestara divne ljude, odgojila nas je da svakoga uvažavamo, nikoga ne povredimo, da izrastemo u ljude koji zaista mogu u svakoj situaciji iskazati se i pokazati na najbolji način. Na tome joj hvala, na bezuslovnoj ljubavi, podršci, nikada se nisam osećao ugrožen i usamljen, ostavljen. Uvek je bila tu da bude vodilja, muza, majka jer nekako mislim da je to presudno. Sve dolazi iz porodice, to je koren svega. Ako tu nalazimo svoje utočište, onda nam je svet zapravo uvek otvoren za svaku situaciju u kojoj se nalazimo", ispričao je Vrećo za hrvatske medije.

 

makonda-tracker