odluka nije bila laka

Promena o kojoj je dugo razmišljala: Goca Tržan započinje život na novoj adresi! (FOTO)

0
Nakon turbulentnog perioda, Goca Tržan ima nove planove!
foto: Story Press
foto: Story Press

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković ozbiljno razmišljaju da se odsele iz Beograda, a kako Kurir saznaje, bračni par traži placeve u Rumi!

 

Goca Tržan o odnosu sa Milanom Stankovićem: Nažalost, i ja sam upala u zamku

Pevačica želi da sagradi kuću u prirodi, daleko od beogradskog brzog života, i da tako svojoj porodici priušti preko potreban mir.

 

Goca Tržan: Imam razumevanja, ali ne moram baš da zaboravim prevaru

 

Goca i Raša su rešili da učvrste svoj brak. Zato su se preko prijatelja i raznoraznih agencija dali u potragu za placem. Najpre su se raspitali o cenama zemljišta u okolini Beograda, ali pošto im je to skupo, odlučili su se za Sremski okrug. Cene u Rumi su povoljne i sad je idealna prilika da se za malo novca kupi velika parcela. To Tržanovoj i njenom suprugu odgovara, pa trenutno traže idealnu lokaciju gde će zidati svoj novi dom" kaže izvor blizak pevačici.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Goca Tržan je duže vreme razmišljala o ovom potezu, a konačnu odluku je donela nakon turbulentnog perioda uzrokovanog Rašinom prevarom.


Ljubav koja je pobedila svaku prepreku: Goca Tržan prvi put otkrila kako je Raša reagovao kad je njihova veza otkrivena

 

Iako im je brak bio ugrožen, Goca je odlučila da ta Rašina prevara nije vredna rasturanja porodice, ali je i shvatila da im je potrebno drugačije mesto za život.

 

Njih dvoje imaju ubitačan tempo života, a otkako nastupaju razdvojeno (Raša ima svoj bend Kilotona), ređe se viđaju. Kuća u prirodi je njihova zajednička želja. Velika je verovatnoća da to bude i montažna kuća, koja može biti gotova za samo dva meseca - kaže naš izvor.


Goca Tržan je ostala nedorečena kad smo joj rekli da smo čuli za selidbu iz Beograda.

 

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker