ipak nije potrajalo

Ko je devojka zbog koje je Kubura rasturio brak? 18 godina je mlađa od njega, glumca je brzo zamenila drugim muškarcem

1

Bila je to veza o kojoj je brujala Srbija

Ko je devojka zbog koje je Kubura rasturio brak?
Ko je devojka zbog koje je Kubura rasturio brak?foto: Dragan Kadić

Naš poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura godinama je na domaćoj javnoj sceni jedno od omiljenih lica među ljubiteljima glume.

 

Godinama je bio u braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić, a onda su u medijima počele da se čuju priče da je njihov brak u problemima.

 

Više puta pre konačnog razvoda bio je pred krahom. U više navrata su uspevali da nekako, samo na njima poznat način, smire bračne trzavice i nastave brak.

 

 

Ipak, jedan problem uneo je dubok razdor u njihov odnos i od tog momenta supružnici nisu više mogli da se oporave.


Reč je o glumčevoj preljubi sa Petrom Radivojević, koji su čak i mediji zabeležili.Aleksandar Srećković Kubura se pre nekoliko godina našao u centru skandala kada je brak dug dve decenije sa fintes instruktorkom Marijom, prekinut usled njegove prevare.

 

Glumac se tada zaljubio u 18 godina mlađu studentkinju produkcije Petru Radivojević, a za vezu su ubrzo svi saznali jer su počeli da se pojavljuju zajedno na javnim događajima.

 

Kubura sa devojkom Petrom Radivojević
Kubura sa devojkom Petrom Radivojević foto: Damir Dervišagić

 

Petra i Aleksandar Srećkovića Kubura su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma. Prvo su bili prijatelji, a onda su sevnule varnice ljubavi i više nije bilo povratka.

 

Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti.

 

Čini se da se oni nisu ni trudili da sakriju svoju vezu, jer su prvi put viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde su proveli pet dana u iznajmljenom stanu.

 

 

Ubrzo je okom objektiva zabeležen i njihov prvi javni poljubac koji se dogodio na Zemunskom keju.

 

Sve je postalo kristalno jasno i kada je Petra na premijeri jednog filma naočigled prisutnih gostiju ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta.

 

Često su se tih dana dramski umetnik i njegova nova izabranica mogli videti zajedno, najviše kako provode vreme po kafićima i razmenjuju nežnosti, a slike koje su se tada pojavile u javnosti potpuno su slomile njegovu suprugu.

 

Radoznali mediji se nisu ustručavali, pa su jednu priliku iskoristili da pitaju Petru šta misli o tome što je Kubura s njom u vezi, a i dalje je oženjen.

 

 

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - govorila je tada Petra, prenosi „Hello“.

 

Ubrzo nakon ovih događaja je došlo do zvaničnog razvoda Aleksandra i Marije sa kojom ima sina, ali ni ljubav sa Petrom nije potrajala.

 

Mlada producentkinja je posle veze sa Kuburom uplovila u romansu sa njegovim kolegom Milošem Đurovićem, a danas je udata žena i majka dvoje dece.

 

 

makonda-tracker