buran emotivni život

Bivši momci Ane Nikolić: Povezivana je sa sportistima i biznismenima, a samo za NJEGA je rekla da joj je NAJVEĆA LJUBAV

0

Ana Nikolić iza sebe ima dosta bivših ljubavi. Neke su zvanične, a sa nekima su je samo mediji povezivali, dok ih ona sama nije potvrdila. 

Ana Nikolić je imala buran ljubavni život
Ana Nikolić je imala buran ljubavni život foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić je u poslednje vreme punila novinske naslove iz različitih razloga.

 

No, ona je osoba koja je to radila kroz celu karijeru. Može se reći da joj je jedan od zaštitnih znakova to što je konstantno u centru pažnje.

 

Jedan od razloga zbog kojih se često nalazila u štampi je i, piše Kurir, njen buran ljubavni život, koji je uvek privlačio dosta pažnje. 

 

Ana je relativno skoro na pitanje koje joj je postavljeno u emsiji Amidži šou, a koje se odnosi na njen emotivni status, odgovorila da je ona sada "Tarina sliškinja" ( Tara je njena i Rastina ćerka ), dok dečka trenutno nema. 

 

Ali, nije oduvek bilo tako. Hajde da pogledamo ko su Anine bivše ljubavi.

 


Aca Kostur

 

Svojevremno su domaći mediji pisali da je Ana, navodno, bila u vezi sa sa biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine. Sama pevačica nikada nije to potvrdila.

 

Matija Ćorković

 

Prema domaćim medijima, Ana je u jednom trenurku bila u kratkoj romansi sa biznismenom Matijom Ćorkovićem. Takođe, ovo nije zvanično potvrđeno. 

 

Bane Vučelić

 

Bane Vučelić je sada u ljubavi sa Marijom Kilibardom, ali je navodno ranije bio i u vezi sa Anom Nikolić
Bane Vučelić je sada u ljubavi sa Marijom Kilibardom, ali je navodno ranije bio i u vezi sa Anom Nikolićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bane Vučelić, sin Milorada Vučelića, sada uživa u ljubavi sa Marijom Kilibardom. No, mediji su ga ranije, kad je Nikolićeva počinjala karijeru, povezivali sa Anom. 

 

Vlada Mandić

 

Mediji su pisali da su Ana Nikolić i Vlada Mandić imali drugačije viđenje svog odnosa
Mediji su pisali da su Ana Nikolić i Vlada Mandić imali drugačije viđenje svog odnosafoto: Zorana Jevtić

Po medijima je bilo naslova koji su spajali bivšeg rukometaša i velikog zavodnika Vladu Mandića i Anu. Navodno je ona jednom i priznala da je između njih bilo nešto, dok je Mandić tada to demantovao, tvrdivši da su prijatelji.  

 

Miša Banana

 

Poznati biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, se u medijima navodi kao jedna od njenih najvećih ljubavi.

 

Čak je i Ana kad je govorila o njemu ranije, prričala kako je on njena najveća ljubav. Takođe, u medijima se mogu naći natpisi da joj je on dosta pomogao kad je snimala prvi albu, odnosno da joj je tada navodno dao 100.000 evra.

 

Rasta 

 

Rasta i Ana Nikolić su u braku dobili ćerkicu Taru
Rasta i Ana Nikolić su u braku dobili ćerkicu Tarufoto: Dragana Udovičić

Celokupna domaća javnost bila je iznenađena kada je Ana otkrila da su se ona i reper Stefan Đurić Rasta venčali tokom 2016. godine. Njihova ljubavna priča je bila veoma strastvena, ali nije dugo potrajala.

 

U braku su dobili ćerkicu Taru, za koju oboje kažu da im je najveće blago.

 

 

makonda-tracker