PRELEPA LJUBAVNA PRIČA

13 godina je starija od njega, poznata je u celom svetu: Ova glumica je supruga najplaćenijeg fudbalera Maroka (FOTO)

0

Svetsko prvenstvo u fudbalu dovelo je svetski poznate fudbalere, ali i njihove prelepe supruge u centar pažnje medija
 

foto: EPA / MATTEO BAZZI
foto: EPA / MATTEO BAZZI

Marokanski fudbaler Ašraf Hakimi često je bio u centru pažnje fudbalskih poznavalaca, jer važi za jednog od najboljih marokanskih fudbalera ikada.

 

Pre dve godine bio je na meti Arsenala i Čelzija koji su za njega nudili sumu od neverovatnih 50 miliona funti.

 

Javnosti je predstavljen na zanimljiv način - kao momak koji je u vezi sa "najlepšom glumicom na svetu". Hiba Abouk je svetsku slavu stekla brojnim ulogama u španskim serijama.

 

 

I kad pogledate fotografije svima je jasno zašto njegova supruga Hiba Abuk nosi ovaj epitet. Lepa Hiba je fudbaleru pre nešto manje od tri godine rodila i dete.

U pitanju je španska glumica čiji otac je iz Libije, a majka iz Tunisa. Proslavila se ulogom Fatime u seriji "El Principe." Reč je o izuzetno školovanoj umetnici, Hiba Abouk je diplomirala arapsku filologiju, a pored španskog i arapskog jezika tečno govori, engelski, francuski i ono što će joj pogotovo dobro doći - italijanski.

 

 

Ona i Hakimi su u vezi od 2018. godine, a razlika od čak 12 godina koliko je glumica starija od fudbalera im ne pradstavlja prepreku da žive jednim lepim i ispunjenim zajedničkim životom.

 

Marokanac je napravio veliku karijere nakon što je iz Borusije Dortmunda za 45 miliona evra prešao u Inter i postao najskuplji odbrambeni igrač "neroazura" ikada.

 

Igrao je dve sjajne sezone za "milionere" kao pozajmljen igrač Reač Madrida, a sem na terenu - odlično mu ide i van njega.

 

 

makonda-tracker