kao u rijalitiju

Zatrudnela je s mužem najbolje drugarice, a onda ju je ostavio: Lepotica javno ponizila popularnog fudbalera

0

Prevara je česta pojava među poznatima, ali da li je baš morao to da uradi sa najboljom drugaricom svoje supruge?

foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia
foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Starleta Lorin Gudmen našla se u centru skanadala nakon što je bila u kratkoj romansi sa engleskim reprezentativcem Kajlom Vokerom, s kojim je zatrudnela i rodila sina Kaira.

 

S obzirom na to da nisu u braku, Kajl i Lorin je trebalo da se dogovore oko starateljstva nad detetom, ali pošto to nisu uspeli da urade par se našao na sudu.

 

Nakon što je suđenje završeno došlo je do incidenta između ovog bivšeg para.

 

 

Lorin je "potkačila" Kajla nakon što je fudbaler uhvaćen kako mokri na zidu luksuznog hotela.

 

Lorin se nakon incidenta oglasila na Instagramu, pa na šaljiv način objasnila obožavaocima da su i Kajlu, kao i malenom Kairu, potrebne pelene.

 

Vest o vezi između Lorin i Kajla je u javnosti odjeknula poput bombe jer je Lorin bila najbolja drugaica Ane Kilner, Kajlove supruge.

 

Poznatu manekenku fudbaler je upoznao kad je imao 18, a ona 16 godina. Iz tog braka dobili su trojicu sinova, a onda se dogodila nezapamćena prevara.

 

Da sve bude još gore, Lorin Gudman je i zatrudnela, a sada imaju i zajedničko dete. 

 

- Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku - rekla je tada Eni, koja je godinama sa Lorin delila svoje najintimnije tajne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash🤎 (@anniekilnerfan)

 

I ovo nije prvi put da se Kajl ponaša kao da je slobodan muškarac. Pre ove on je imao vezu sa Lorom Braun, a Eni mu je i to oprostila.

 

- Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla - pričala je tada Eni, kojoj je Kajl otkrio prevaru dok je bila na odmoru.

 

- "Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje." Od tada se više nije ni vraćao kući. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru - priseća se Eni.

 

Ono što se dogodilo nakon prevare nije iznenadilo samo Eni i javnost već i samu Lorin, jer su joj lekari mnogo godina ranije rekli da neće moći da ima decu, a suprug joj je tada bio podrška.

 

 

makonda-tracker