britanija na nogama

Nadamo se da sedite: Bred Pit ima novu devojku - poznata je koliko i Anđelina, a neki tvrde da je još lepša od nje

0

Slavni glumac viđen je nedavno u društvu poznate glumice, a mediji javljaju da oni nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog iako su bili na javnom mestu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U septembru prošle godine, Bred Pit i Anđelina Džoli objavili su da se rastaju, što je definitivno bila jedna od glavnih tema medija u drugoj polovini 2016.

 

Sve što je želeo bilo je da provede dan sa svojom decom: Bred je isplanirao jedan savršen dan - Anđelina je imala drugačije planove

 

Odnos slavnog para tek se nedavno poboljšao - mesecima su borili ljutu bitkuoko starateljstva i podele imovine, a Pit je prošao kroz pravi pakao nakon optužbi da je fizički zlostavljao svoju decu usled upotrebe narkotika i alkohola.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Njegov život konačno je miran i stabilan, a to bi mogla biti zasluga i njegove nove devojke, makar sudeći po pisanju stranih medija. Naime, britanska štampa piše da Bred Pit ipak jeste u ljubavi s glumicom s kojom je dovođen u vezu u aprilu ove godine - i, ne, nije u pitanju Kejt Hadson!

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia, shutterstock

Naime, pre dva meseca pisalo se da se da je Bred Pit zaljubljen u Sijenu Miler, a glumica je demantovala da su njih dvoje u tajnoj vezi. Štaviše, ove navode odbacila je kao šašave. Međutim, britanski mediji pišu da su Sijena i Bred javno razmenjivali nežnosti tokom čuvenog festivala Glastonberi.

 

Trebalo mu je 12 godina da shvati koliko ju je povredio: Bred Pit se izvinio Dženifer zbog prevare, a njena reakcija će se dugo prepričavati

 

- Bred i Sijena su izgledali veoma slobodno. Nisam mogao da poverujem - ljubili su se u VIP prostoriji kafića Rabbit Hole - rekao je za Daily Star Online.

 

Glumci su, inače, nedavno izašli na večeru u Los Anđelesu, a tridesetpetogodišnja Britanka je u intervjuu koji je nekoliko dana kasnije dala istakla da neće udostojiti odgovora navode o vezi s Bredom.

 

Ako dugo niste gledali nijedan njen film, pa želite da se podsetite Sijenine lepote, uživajte u našoj galeriji... nećete se pokajati!

 

1 / 10 Foto: Profimedia
makonda-tracker