ovo je njen dan

Zbog vere se pre braka uzdržavala od seksa: 10 zanimljivosti koje sigurno niste znali o Adrijani Limi

1

Jedna od najpoznatijih, najuspešnijih i definitivno najlepših žena iz Brazila - a ova zemlja poznata je po prelepim devojkama - danas slavi 36. rođendan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Bivša supruga Marka Jarića i ponosna mama Valentine i Sijene Jarić proslavila prošle godine rođendan uz tortu s ukrasom u obliku krune uz komentar Jer sam kraljica, a mi se s njom u potpunosti slažemo i odvajamo nekoliko minuta za divljenje njenoj lepoti i životu...

10. Nije uvek želela da postane model.

foto: Profimedia

U detinjstvu, Adrijana nije volela da se fotografiše. Iako je osvojila nekoliko takmičenja za mis, nikada o sebi nije razmišljala kao o lepotici koja će očarati svet. Štaviše, na takmičenje Supermodel Brazila se, u 14. godini, prijavila kako bi pravila društvo drugarici koja je bila previše uplašena da nas kasting ode sama.


Adrijana Lima kakvu je još niste videli: Da li vam se dopada i u ovom izdanju? (FOTO)

9. Lepotu duguje i svom poreklu.
 

foto: Profimedia

Retka kombinacija svetlih očiju, punih usana i tamne kose čini Adrijanu specifičnom. Ova lepotica je jednom prilikom istakla da ima portugalske, francuske, afičke, japanske i karipske krvi!
 


8. Vernica je i ne podržava seks pre braka.
 

foto: Profimedia

Kako piše The Richest, lepa Lima je istakla da je do 27. godine, kada se udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, bila ponosna devica. Ako ne verujete, podsetićemo vas da je njen bivši verenik Leni Kravic nakon raskida s njom požalio da nije imao odnose tri godine...

Učimo od najboljih: Ova haljina Adrijane Lime je oduševila sve prisutne (FOTO + VIDEO)

7. Ceo svet je šokirala zbog načina ishrane.
 

foto: Profimedia

Devet dana pre čuvene godišnje revije brenda "Victoria’s Secret", Adrijana prestaje da konzumira čvrstu hranu i jede isključivo tečnu, a uz to vežba dvostruko više nego inače. Dvanaest sati pre revije, ona ne jede ništa - ne pije čak ni vodu! Reč je o načinu ishrane koji ne preporučuje nijedan stručnjak i može ozbiljno ugroziti zdravlje.
 


6. Ruši rekorde k'o od šale.
 

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Američki Superbol poznat je i po skupim reklamama koje privlače mnogo pažnje, a onu koju je 2008. godine snimila bivša srpska snajka videlo je 103,7 miliona ljudi. Pored toga, 2012. godine je postala prva zvezda koja se pojavila u dve reklame tokom jedne utakmice Superbola.

Kao bliznakinje: Ona je srpska Adrijana Lima! (FOTO)

5. Pre nego što je rodila prvo dete, nije kročila u teretanu!
 

foto: Profimedia

Neki ljudi jednostavno imaju sreće, a Lima je jedna od njih. Lepotica je jednom prilikom istakla da nije vežbala pre rođenja ćerkice Valentine, a danas formu održava 90-minutnim boks-treninzima.
 


4. Ostvarila je snove iz tinejdžerskih dana
 

foto: Profimedia

Koja od nas nije sanjala da će jednog dana poljubiti svog omiljenog pevača? Koja nije maštala da će se u nju zaljubizi princ? Adrijana Lima je uspela u obema ovim stvarima: bila je u vezi sa svojim omiljenim muzičarom Lenijem Kravicom i Venzeslausom od Lihtenštajna.

Prve godine ljubavi: Ovako je izgledao porodični dom Marka Jarića i Adrijane Lime (FOTO)

3. Modeling nije jedino što je privlači.
 

foto: Profimedia

U jednom intervjuu 2006. godine, Adrijana je rekla da bi volela da postane pedijatar, a istakla je da ne voli decu previše. Danas, kada je mama dveju devojčica, sigurno je promenila mišljenje, pa nas ne bi čudilo da je zaista vidimo u belom mantilu jednog dana...
 


2. Bavi se humanitarnim radom.
 

foto: Profimedia

Adrijana Lima obožava da pomaže sirotištu iz svog rodnog grada Salvadora, kupuje odeću mališanima, donira novac kako bi se prostorije ove institucije proširile... Učestvovala je u prikupljanju novca za Bolnicu Svetog Luke na Haitiju, a učestvovala je i u radu Fondacije Novak Đoković.

Snažna poruka Adrijane Lime: Moj promašaj je izazov za druge (FOTO)

1. Adrijana pomera granice!
 

foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta je 2013. godine postala prva vidno trudna žena u čuvenom Pirelijevom kalendaru.

makonda-tracker