nema više ljubavi

RAZVODI se NAJLEPŠI PAR HOLIVUDA: Za neke je to šok, dok su drugi zbog POTEZA o kojem je BRUJAO SVET to i očekivali

0

Posle sedam godina skladnog braka, objavili su da je njihovoj bajci došao kraj. 

Džo Manganelo i Sofija Vergara iz srećnih dana
Džo Manganelo i Sofija Vergara iz srećnih dana foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta i čovek koji je san dobrog dela dama na ovoj planeti, Sofija Vergara i Džo Manganijelo, objavili su da se razvode. 

 

Sofija i Džo su u braku bili punih sedam godina, a u ljubavi nešto duže. Oni su dali zajedničku izjavu za mediju, u kojoj su obavestili javnost o svojoj odluci.

 

Oni su čak i u saopštenju u kojem su otkrili da je njihovoj bajci kraj, naveli da se i dalje vole i brinu jedno za drugo.

 

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života  - stoji u njihovoj izjavi koju je preneo "Page Six". 

 

Džo i Sofija, koja ima zaista nesvakidašnju priču, osim što su važili za najlepši par Holivuda, takođe su često nazivani i najharmoničnijim parom. 

 

 

To je razlog zbog koga je ova njihova odluka mnoge iznenadila. Međutim, oni koji baš pomno prate holivudske prilike i ovaj, sad već  možemo reći - nekadašnji par - i nisu iznenađeni. 

 

Oni su za razvod saznali još pre nekoliko dana, tačnije naslutili su ga zbog jednog detalja.

 

Naime, nedavno je lepoj Sofiji bio rođendan. A za razliku od prethodnih njenih rođendana, ona ovaj nije provela sa Manganijelom. 

Sofija je slavila u društvu prijatelja i porodice u Italiji, a mnogi su primetili da Džoa nema na snimcima koje je podelila na Instagramu.

 

Džo joj je poželeo srećan rođedan putem iste društvene mreže, ali ne hladan način, iz koga su mnogi shvatili da u njihovom odnosu nije baš sve tako sjajno.

 

On je objavio zajedničku fotografiju i napisao samo tri reči uz to.

 

- Srećan rođendan, Sofija - napisao je Džo.

 

Kad se tome doda da već neko vreme nisu viđeni zajedno u javnosti,  onima koji prate holivudske prilike nije bilo teško da spoje dva i dva.

 

 

makonda-tracker