šta vi mislite?

Novi problemi u porodici Aflek: Burna svađa na ulici i suze obeležile Dan zahvalnosti u domu poznatog para (FOTO)

0

Poznati glumački par je viđen na ulici kako se burno raspravljaju za Dan zahvalnosti.

foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Poznati glumac Kejsi Aflek (47) i njegova devojka Kejli Kauan (24) imali su burnu raspravu na ulici kojoj su prisustvovali prolaznici. Slavni oskarovac i njegova devojka glumica su izgledali jako napeto, dok je ona čak bila i uplakana.

 

Viđeni su kako hodaju jedno iza drugog dok ona nešto priča i jeca, a Kejsi je užurbano išao ispred nje ne obraćajući pažnju na njeno dozivanje.

Kejsi i Kejli su se upoznali u januaru 2021. godine, a nešto kasnije su počeli da izlaze zajedno. On je prethodno bio u braku sa Samer Feniks od 2006. do 2017.  i u tom braku su dobili sinove Indijanu i Atikusa.

U januaru ove godine on je obeležio godinu dana poznanstva sa devojkom tako što je objavio fotografiju na Instagramu uz koju je napisao i dugačku poruku.

 

- Na našem prvom sastanku si zapalila vatru i pogledala me u oči, taj pogled je bio toliko jak da sam morao da kleknem na minut. Prošli smo kroz mnogo uspona i padova, ali ono što ja osećam prema vama otišlo je samo u jednom pravcu. Ne znam čime sam te zaslužio, ali sam odlučan da to shvatim i nastavim da radim zauvek. Dok kuca, tebi je mesto u mom srcu. Nadam se da ćes ostati tamo dugo - napisao je Kejsi.

 

Kejsi Aflek
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac je opisao svoju devojku i kao duboku i nežnu ženu od svih koje je upoznao.

 

 

 

 

makonda-tracker