opet šokiraju

"Ubij me ili mi napravi dete – to su JEDINE opcije": Nova bizarna izjava ljubavi najkontroverznijeg poznatog para

1

Baš kad pomislite da njihov odnos ne može da bude... čudniji, glumica i muzičar ponovo sve ostave bez reči

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Zvezda "Transformersa" Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli od početka ljubavi intrigiraju javnost – najpre jer je njihova veza počela dok je glumica još bila u braku s kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a zatim i nizom bizarnih intervjua, izliva nežnosti i neobičnim i usklađenim modnim izdanjima.


Sada je par ponovo sve šokirao nesvakidašnjom izjavom ljubavi, a ovog puta je režiserka našeg čuđenja Megan Foks.

 

Glumica je, naime, objavila uvrnuto ljubavno pismo svom dragom, kao odgovor na njegove fotografije s gala večeri Time100 Next.


Nikada Zemljom nije hodao neko s boljom strukturom kostiju. Izuzetno, razorno zgodan. I 195 centimetara? – napisala je zaljubljena Megan. – Ubij me ili mi napravi dete. To su jedine opcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Pink (@machinegunkelly)


Par se, inače, verio u januaru ove godine, a od tada ne prestaju javno da pokazuju koliko su srećni zajedno i ne suzdržavaju se da se prepuste strastima pred svetom.


Upoznali su se na snimanju zajedničkog filma, ali je interesantno to što su se prvi put sreli nekoliko godina ranije, na žurki u Los Anđelesu. Kako su oboje rekli, nisu jedno drugom zapamtili lica. Niti ih uopšte videli.


Ne sećam se tvog lica... A definitivno bih zapamtila njegovo lice – ispričala je Megan u jednom intervjuu. – Samo se sećam ove ovog visokog, plavog, sablasnog obličja, pogledala sam ga i rekla: "Mirišeš na travu". On me je pogleda i rekao: "Ja jesam trava". Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Pink (@machinegunkelly)

 

Megan i Mašin Gan Keli smatraju da je smešno to što nisu jedno drugom upamtili lice, a glumica ima i teoriju zbog čega je tako.

 

Mislim da nije trebalo da se sretnemo te noći, pa su nas naše duše, vodiči naših duša, odvajale jedno od drugog, jer ti bukvalno nisi imao lice, kao ono stvorenje iz crtaća "Začarani grad". Generalno je teško videti njegovo lice, ali te noći ga nije imao uopšte – rekla je ona i zahvalila se Bogu što je bilo tako je bi bilo "mučenje da zna da je on tamo negde i da ne može da dođe do njega".Bolje mi je bilo što nisam znala.


Kako par ističe, iako su srodne duše, oni su zajedno u paklu.

 

1 / 4 Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia


Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve to trebalo bi da ide lagano, ali isto tako – jedno s drugim idemo u pakao – kaže Megan, a Mašin Gan dodaje:


To je definitivno i zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle da je kod nas sve savršeno. Nisam bez razloga rekao da je ovo što mi imamo najmračnija bajka...

 

 

makonda-tracker