(foto)

Skinuo je majicu, a ženama su PALE VILICE: Ričard Gir ima 72 godine, 33 godine mlađu suprugu i drži se kao mladić

3

Živa legenda Holivuda u osmoj je deceniji života, ali to se po njegovom izgledu ne bi reklo

foto: IMP FEATURES / BACKGRID UK/ Profimedia
foto: IMP FEATURES / BACKGRID UK/ Profimedia

Čuveni američki glumac Ričard Gir (72) ovih dana boravi na odmoru u Španiji, gde se s porodicom opušta na ostrvu Formentera.


Zvezda mnogih poznatih ostvarenja proteklih godina radi manje nego ranije i bira samo projekte koji mu deluju najzanimljivije, ali u poslednje vreme je bio prilično vredan, pa su trenutno u pripremi dva njegova filma.


Giru je bio potreban zasluženi odmor, na koji se uputio sa suprugom i poznatom novinarkom Alehandrom Silvom (39). Izvor je pao na njenu rodnu Španiju, a s Ričardom i Alehandrom je i njihov sin Aleksander, koji je došao na svet pre tri godine.


Glumac i njegova supruga viđeni su kako se opuštaju na plaži zagrljeni, a u jednom trenutku Gir je seo na džet-ski, odeven samo u šorts i zaštitni prsluk.

 

1 / 4 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Sudeći po fotografijama, Ričard je i danas u izuzetnoj formi i izgleda decenijama mlađe, iako će 31. avgusta proslaviti 73. rođendan.


Alehandra je, inače, Girova treća supruga: devedesetih je bio u braku s manekenkom Sindi Kraford, dok je od 2002. do 2016. bio u braku sa Keri Louel, s kojom je dobio sina Homera, mladića koji danas ima 22 godine.

 

 

makonda-tracker