i oni su patili

Za neke ste verovatno mislili da su još zajedno: Rastanci poznatih po kojima ćemo pamtiti 2021. godinu

0

Sve uvek izgleda idilično u svetu slavnih, pa nas prilično iznenade kada se u javnosti pojave bez burme ili kad podele saopštenje da je njihovoj sreći došao kraj, a 2021. godina bila je poslednja mnogim parovima koji su delovali kao rođeni jedni za druge

foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od razvoda višedecenijskih brakova do raskida uzbudljivih veza mladih parova, ni superslavni nisu bili imuni na emotivne krahove u godini na izmaku. Koliko je poznato, ovo su zvezde koje su ostale slomljenog srca u 2021.


Kim Kardašijan i Kanje Vest

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Mesecima se najavljivalo da je pitanje trenutka kada će Kim Kardašijan (41) podneti papire za razvod od Kanjea Vesta (44), i to se konačno desilo u martu ove godine. Par se rastao posle sedam godina braka, nakon što su zajedno dobili četvoro dece, i posle mnogo trzavica, uspona i padova. Nekoliko meseci kasnije, Kim je uplovila u vezu s glumcem Pitom Dejvidsonom, dok se reper viđa s manekenkom Vinetrijom, ali više puta je pričao o tome kako se nada pomirenju s Kim Kardašijan i u poslednjim danima 2021. godine je kupio kuću prekoputa njene. Ima li nade za Kim i Kanjea? Saznaćemo u 2022!


Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

 

1 / 9 Foto: Profimedia


I ptice na grani znaju da je Džej Lo (52) trenutno srećna u zagrljaju Bena Afleka (49), svoje stare-nove ljubavi, s kojom se pomirila 17 godina nakon raskida veridbe. Njihova romansa obnovljena je odmah nakon što je ona raskinula s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (46).


Ovaj par bio je veren od 2019. godine, a zajedno su bili od 2017.

 


O njihovoj vezi se spekulisalo mesecima i više puta je objavljeno da su raskinuli, a nakon nekoliko pokušaja da izglade stvari, definitivno su se rastali i zajedno poručili medijima i javnosti:


Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo nastaviti da radimo zajedno i podržavamo se u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo jedno drugom i deci sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo jeste da se zahvaljujemo svima koji su uputili lepe reči i podršku.


Džejson Sigel i Aleksis Mikster

 


Posle osam godina srećne veze, čuveni glumac Džejson Sigel (31) i njegova mlađa koleginica rastali su se, a vest je podelila sama Aleksis Mikser, i to na neuobičajen i lep način.


Hvala ti, što si moj najbolji prijatelj, osoba s kojom delim pomiljene šale, koja vidi ko sam zaista i ko želim da bude, koja me bezuslovno voli i tera me da uvek težim da budem bolja nego što sam bila juče — napisala je Aleksis na Instagramu. — Nikad neću prestati da te volim, svakom ćelijom svog tela. Nikad neću prestati da te volim bezuslovno.


Bil i Melinda Gejts

 

Bil Gejts, Melinda Gejts
foto: Profimedia

Sve je bio šokirala kada je početkom maja objavljeno da se razvodi jedan od najmoćnijih parova planete, nakon čak 27 godina braka.


Posle dugog razmišljanja i mnogo rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo brak. Više ne verujemo da možemo da rastemo zajedno kao par u ovoj fazi naših života koja dolazi — poručio je čuveni milijarder.


Kejli Kuoko i Karl Kuk

 

Kejli Kuoko, Karl Kuk
foto: Profimedia

Samo tri godine nakon venčanja, glumica Kejli Kuoko (36) rastala se od jahača Karla Kuka (31).


Uprkos dubokoj ljubavi i poštovanju jednog prema drugome, shvatili smo da su nas naši trenutni putevi odveli u suprotnim pravcima — naveli su u zajedničkom saopštenju za javnost. — Nema ljutnje ili animoziteta, naprotiv, zajedno smo doneli ovu odluku kroz ogromnu količinu poštovanja i obzira i zahtevamo da i vi učinite isto, s razumevanjem da nećemo da delimo nikakve dodatne detalje ili da dalje komentarišemo.


Điđi Hadid i Zejn Malik

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Američka manekenka Điđi Hadid (26) i britanski pevač Zejn Malik (28), par koji je zajedno od 2015. godine i koji je prošle godine dobio ćerku Kai, stavio je tačku na svoju ljubav u oktobru.


Oni sada nisu zajedno. Ali oboje su dobri roditelji, zajedno brinu o detetu ― rekao je izvor blizak nekadašnjem paru i osvrnuo se na glasine da je do raskida došlo zbog Zejnove svađe sa Điđinom majkom Jolandom. ― Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Ona želi samo najbolje za svoju ćerku i unuče.


U medijima su se pojavile spekulacije da je Zejn, štaviše, fizički nasrnuo na Jolandu, a sve je navodno počelo svađom jer je Điđina mama objavila na Instagramu fotografiju njihove ćerkice Kai.


Kao što znate, ja sam osoba koja drži do privatnosti i voleo bih da napravim bezbedan i privatni prostor za odrastanje moje ćerke. Mesto gde se privatne stvari ne bacaju na javnu scenu da ih svi čačkaju ― napisao je pevač na Tviteru i poručio da zato ne želi da se bavi tvrdnjama o svađi koju je imao s "jednim članom porodice njegove partnerke koji je došao u njihovu kuću dok njegova partnerka nije bila tu pre nekoliko nedelja".


Kamila Kabeljo i Šon Mendez

 

1 / 4 Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Kubansko-američka pevačica Kamila Kabeljo (24) i kanadski pevač Šon Mendez (23) saopštili su u novembru da su raskinuli. Par se oglasio putem Instagrama zajedničkim saopštenjem u kom su naveli:


Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima jer jača nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje.


Par je prvi put doveden u vezu u julu 2019. godine, nakon što su sarađivali na hitu Señorita, a od tada su bili nerazdvojni i više puta su šokirali svet javnim razmenjivanjem nežnosti, jednom prilikom čak i na sceni tokom dodele nagrada American Music Awards.

 

 

makonda-tracker