malo koja zvezda bi ovo uradila

NEOBIČNA PONUDA SLAVNOG GLUMCA: Želite da se družite sa Džordžom Klunijem i Amal? Može — i to na njihov račun!

0


Ukoliko još uvek ne znate kako ćete jednog dana proslaviti kraj pandemije virusa korona, holivudski glumac ima zanimljiv predlog

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da već pola godine imamo nekoliko vakcina protiv virusa korona, nade da će pandemiji uskoro doći kraj rastu, a glumac Džordž Kluni i advokatica Amal Kluni proslaviće ove lepe vesti spremni i u društvu fanova.


Naime, Kluni je, u saradnji s humanitarnom organizacijom Omaze, pripremio sjajno iznenađenje za obožavaoce.

 

Čim se pandemija završi, želim da dođete da proslavite to s Amal i sa mnom u našoj kući na jezeru Komo — rekao je Kluni u nedavno objavljenom snimku. — Ozbiljan sam, kako bismo podržali moju fondaciju, organizovaćemo let za vas i jednog vašeg prijatelja do Italije. Smestićemo vas u naše omiljene hotele i doći ćete kod nas na druženje.


Uz to, srećni dobitnik će se fotografisati s poznatim parom.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Jedna od najboljih stvari u vezi s upoznavanjem novih ljudi je to što nikad ne znaš kada će prijateljstvo procvetati — dodao je Kluni.


Kako je glumac dodao, učešće u ovom "konkursu" se ne plaća, ali će šanse da pobedi biti veće za svakoga ko uplati određenu svotu njegovoj Fondaciji za pravdu.


Džordž Kluni spada u holivudske zvezde poznate po svojoj darežljivosti, a još uvek se prepričava kako je jednom prilikom okupio 14 svojih najboljih prijatelja na večeri i poklonio im kofere s po milion dolara!

 

 

makonda-tracker