želeo je da se žrtvuje

PONUDIO JE BRATU SOPSTVENO SRCE: Potresna priča iz života Eštona Kučera koju ranije niste čuli

0

Majkl Kučer, blizanac slavnog glumca, od detinjstva se bori sa zdravstvenim problemima, a u jednom trenutku svog odrastanja pogledao u oči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Malo je poznato da zvezda serije "Vesele sedamdesete" i brojnih holivudskih filmova Ešton Kučer ima brata blizanca Majkla, kojem život nije bio lak.

 

Majklu, koji ima cerebralnu paralizu, u trinasetoj godini je dijagnostikovana virusna kardiomiopatija i procenjeno je da mu je ostalo svega mesec dana života. Dečak je imao samo 48 sati da pronađe donora za srce i porodica Kučer je bila očajna.

 

I sam dečak, Ešton Kučer je, kako je sam Majkl kasnije pričao, bio toliko uplašen za brata i slomljen da je ponudio da se žrtvuje kako bi njegov blizanac dobio njegovo srce. U poslednjem trenutku, pronađen je donor i Majkl se ubrzo oporavio, a svaki put kada se seti bratovljeve ponude ophrvaju ga emocije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kutcher (@mkutch) on


To je samo... Ne mogu da pronađem reči — izjavio je Eštonov brat jednom prilikom za Us Weekly. — To je veza koja se ne može objasniti.


On je istakao da su njegov brat i on izuzetno bliski i da je počastvovan što mu je ponuđena takva žrtva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kutcher (@mkutch) on


To je čast, duboko poštovanje i duboka ljubav, kada bi se neko tako žrtvovao za vas. Jednostavno ne mogu da nađem reči — bio je iskren.


Majkl, inače, danas živi u Koloradu sa svojom devojkom s kojom ima sina i učestvuje u kampanja za podizanje svesti o važnosti doniranja organa.

 

 

makonda-tracker