STRAHUJU ZA NJU

NEMOGUĆE JE NE OSETITI NJEN OČAJ: Fanovi uplašeni nakon njenih sve čudnijih objava poručuju — SLOBODA ZA BRITNI SPIRS!

0

U poslednje vreme sve se češće mogu čuti komentari da pevačica više nije ni bleda senka stare sebe, a njeni obožavaoci veruju da je problem u tome što više nema nikakvu kontrolu nad svojim životom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Proteklih nedelja sve se češće na Tviteru i Instagramu može naići na hešteg #FreeBritney, kojim najvatreniji fanovi Spirsove pozivaju da se ukine pravna kontrola koju nad njenim životom i imovinom imaju njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet.


U pitanju je odluka doneta 2008. godine, kada je pevačica doživela niz nervnih slomova i završrila na lečenju, a ona se danas smatra prilično kontroverznom. Već neko vreme, obožavaju apeluju da se Britni oslobodi ovakve kontrole i navode da je u pitanju svojevrsna mizoginija američkog društva jer Kanje Vest, iako je i sam imao mentalne probleme, bio hospitalizovan i neretko privlači pažnju ponašanjem koje se ocenjuje kao bizarno, planira kandidaturu za predsednika, dok Britni nema prava da živi svoj život slobodno.

 


Kako se pre nekoliko meseci pisalo, pevačica nema prava da odlučuje o svom bogatstvu, vrednom 59 miliona dolara. Advokat je zadužen za upravljanje novcem, a Britnin otac bavi se njenim nekretninama i različitim apsektima života. Ipak, s obzirom na sve čudnije ponašanje i izgled pevačice, njeni fanovi strahuju da ovakav način života utiče vrlo nepovoljno na nju.


Naime, ona već neko vreme izgleda vrlo zapušteno, neočešljano, kao da ne brine previše o ličnoj higijeni i ne skida šminku, a nedavno je društvenim mrežama kružio snimak na kojem pleše sama na krajnje neobičan način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Sada je objavila fotografiju na kojoj drži nekoliko belih rada i poručila da je "Bog u malim stvarima", ali sve što su njeni obožavaoci primetili jesu nokti očigledno nalakirani pre mnogo, mnogo vremena. Potom je podelila fotografiju na kojoj joj je, uobičajeno, šminka razmazana oko očiju i napisala: "Bog vas sve blagoslovio", da bi zatim podelila fotografiju ruže, a onda i još dva snimka na kojima pleše i izgleda tako da joj se, kako tvrde fanovi, "vidi tuga u očima".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Mnogi veruju da im Britni svojim bizarnim objavama upućuje signale, a pored njenih fotogafija na Instagramu najčešće se mogu pročitati komentari da se ljudi rastuže kad god vide očaj u njenim očima, da je nemoguće ne osetiti njenu tugu, kao i da je jasno da je pevačici potrebna pomoć koju joj najbliži očigledno ne pružaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Imam osećaj da ovde ima milion tajnih poruka — napisala je jedna pevačicina obožavateljka pored jednog od snimaka Britninog plesa.

 

 

makonda-tracker