sve objasnila u video snimku

"TO JE BILA NESREĆA, ALI DA, JA SAM KRIVA": Britni Spirs priznala da je izazvala POŽAR, pa otkrila sve DETALJE

0

"Bitno da nitko nije nastradao, nemoj razbijati glavu, svakome se ovakva nesreća može dogoditi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs ponovo pravi probleme - i ne, ovog puta se nije potukla s majkom ili napala fotografe već je - zapalila teretanu!

 

U njoj je provodila i do nekoliko sati dnevno, a kako je došlo do nesrećnog slučaja, pevačica je podelila sa svojim pratiocima.

 

Naime, pevačica je otkrila da se nesreća dogodila zbog upaljenih sveća koje su se nalazile u teretani, ali srećom sve se dobro završilo i niko nije povređen.

 

- Bila je to nesreća, ali da, ja sam je zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i videla plamen! Hvala Bogu alarm se ubrzo ugasio i niko nije povređen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo. Ali zahvalna sam jer je moglo biti mnogo gore - rekla je Britni u svom video zapisu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Brojni pratitelji pružili su joj podršku u komentarima.

 

- Bitno da niko nije nastradao. Nemoj razbijati glavu. Svakom se ovakva nesreća može dogoditi - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker