preračunali se

Razvod im nije jedina muka: Bred i Anđelina se suočavaju sa šokantnim optužbama

0

U trenucima najveće ljubavi, par je kupim velelepni zamak iz XVII veka, a danas im on pravi dodatne probleme u životu...

foto: Profimedia

Dve godine kasnije i s potrošenih 25 miliona evra, projekt je još bio nedovršen, a krivicu su snosili izvođači i podizvođači. Kada nije dobila novac kako bi isplatila radnike, Sudan je bila prisiljena da obustavi rad.

Deset dana kasnije je dobila mejl od Pita u kojem je pisalo da nastavi sa svojim umetničkim putovanjem.

 

Okrutna igra jedne milionerke: Anđelina Džoli otkrila kako je birala decu u Kambodži i razbesnela ceo svet

Ne znam kakva je praksa u Francuskoj, ali u SAD prijatelji ne napadaju prijatelje. Meni se sviđa ono što radite. Nemojte napadati. Završimo projekt i ponosimo se njime. Projekt je previše dobar da bi završio lošom beleškom. Život je prekratak, prijateljice. Ne gubite vreme s pravnim radnjama. Sledite svoje umetničko putovanje i ne brinite o ostatku", napisao je Pit.

Isplatu je dobila u aprilu, ali kaže da se još bori da dobije pravno priznanje da je autor osvetljenja u dvorcu.

 

foto: Profimedia

Ona je rekla da je novčani iznos koji je sud odredio zbog štete koji je nanesena njenom ugledu ništa u odnosu na ono što je pretrpela.

 

Advokatski tim koji zatupa Breda Pita u saopštenju je naveo da je ideja za osvetljenje dvorca Pitova, jer je tačno znao šta želi da postigne pošto je arhitektura njegova strast.

 

Pit i Džoli su nakon razvoda odlučili da zadrže dvorac i imanje na kojem proizvode vino i maslinovo ulje.

 

makonda-tracker