STVORENA ZA UŽIVANJE

Tokom zime uživa uz prelepi KAMIN, a leti u raskošnoj BAŠTI: Porodična KUĆA Danice Maksimović je pravi RAJ u srcu grada

1

Mnoge poznate dame imaju luksuzne stanove u centru grada, ali ne i ona - ona je svoje parče raja napravila u porodičnoj kući skrivenoj od buke i gradske gužve 

foto: Instagram /danymaksi
foto: Instagram /danymaksi

Poznata glumica Danica Maksimović i njen suprug Todor Lolić već tri decenije žive u prelepoj dvospratnoj kući koja se nalazi u samom centru grada, ali je ipak izolovana od vreve i znatiželjnih pogleda. 

 

Pre 30 godina Danica i Todor su ovu kuću kupili od rođaka i tada su se iz Malog Mokrog Luka preselili u centar grada

 

Iako je mogla da bira kuću ili stan Danica je oduvek više volela slobodu koju ima u samo svom dvorištu. Prilikom renoviranja kuće i opremanja Danica je vodila računa o svakom detalju

 

 

Svoj porodični dom uredila je prema svom ukusu, ali se trudila dad on bude mesto za uživanje svih ukućana. Tokom hladnih zimskih dana porodica se najčešće okuplja u prostranom dnevnom boravku u kojem se nalazi prelepi kamin, a tokom leta najviše vremena provode u bašti, koja je cela u cveću. 

 

Posebnu pasiju Danica gaji prema ružama, pa ne iznanađuje što se vrt pretvori u pravu cvetnu oazu kada svo cveće oživi u hiljadu prelepih boja. 

 

 

Iako o svom privatnom životu retko kada govori u javnosti, a svoj dom skriva od pogleda znatiželjnih prolazika Danica nam dozvoli s vremena na vreme da zavirimo u njen dom i uverimo se da je on zaista magičan. 

 

Nedavno, glumica je podelila fotografije koje dokazuju njenu neverovatnu ljubav prema prirodi, a kako izgleda njen dom pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 9 Foto: Instagram /danymaksi

 

 

makonda-tracker