sprema nešto veliko

Hari i Megan će se PUŠITI OD BESA: OTKRIVENI DETALJI sastanka kralja Čarlsa s princem Vilijamom i Kejt Midlton

0

Kralj Čarls III navodno ima velike planove, koji umnogome zavise od njegovog sina i snahe

princ vilijam i kejt midlton, princ i princeza od velsa, na dodeli bafta nagrada
princ vilijam i kejt midlton, princ i princeza od velsa, na dodeli bafta nagradafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kako javljaju britanski mediji, kralj Čarls III zakazao je sastanak sa svojim starijim sinom i prestolonaslednikom princem Vilijamom od Velsa i njegovom suprugom Kejt Midlton, princezom od Velsa.


Prema pisanju portala Mirror, aktuelni monarh ima nameru da osmisli vrlo precizne uloge koje će ubuduće imati njegov sin i snaha u kraljevskoj porodici.

 

Kralj navodno želi da iskoristi Kejtin "zvezdani kvalitet", odnosno činjenicu da su Vilijam i Kejt toliko popularni u narodu, kako bi ojačao Komonvelt.

 

Njegovo veličanstvno je vrlo jasno. Komonvelt mora biti u samom srcu njegove vladavine. On vidi kao svoju najveću dužnost da ispuni iskrenu ženju njegove pokojne majke da njegova centralna uloga bude opstanak i dobro stanje ove organizacije – kaže izvor blizak kralju.


On dalje tvrdi da kralj Čarls vidi princa Vilijama i princezu Ketrin kao način da se "cementira budućnost monarhije", kao i njegova lična budućnost.

 

kralj čarls ispred jednog zamka u škotskoj
kralj čarls ispred jednog zamka u škotskojfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton često na vrhu lista najpopularnijih članova kraljevske porodice, kako na samom Ostrvu, tako i u zemljama Komonvelta, odnosno suverenim državama koje priznaju britanskog monarha kao svog kralja i šefa države.

 

I ne samo to, nego i ostali izuzetno cene kraljevog starijeg sina, pa je tako princ Vilijam nedavno u Americi zauzeo prvo mesto u anketi omiljenih ličnosti iz celog sveta.

 

1 / 5 Foto: Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

 

S druge strane, princ Hari, kraljev mlađi sin, i njegova supruga Megan Markl, koji nose titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, sve su manje omiljeni među Britancima, a opada im i popularnost u Americi, gde žive već tri godine.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker