marko je na sve mislio

SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK BEBE: Miškovići kupili stan od svetski poznatog košarkaša, a detalji ostavljaju bez daha

1

Kako tvrde domaći mediji, pevačica Jovana Nikolić Mišković nije se mešala već su za opremanje novog stana bili zaduženi njen suprug Marko i arhitekta

foto: Marina Lopičić, Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić, Marina Lopičić

Kako Blic prenosi, bračni par Mišković, Jovana i Marko pazarili su stan u zgradi koju je izgradio nekadašnji košarkaš Marko Jarić. Oni su se navodno u luksuzni stan od 250 kvadrata, koji se nalazi u centru Beograda, uselili još u maju.


Neimenovani izvor je za pomenuti list ispričao da se Jarić u poslednje vreme kada dođe iz Amerike bavio izgradnjom stanova, a da se Jovani i Marku dopala lokacija u centru grada, jer im je sve blizu.

 

 

Stan ima 250 kvadrata i poseduje veliki balkon. Jovana se nije mešala u opremanje stana, već je Marko bio taj koji je osmislio svaki detalj s arhitektom i birao nameštaj. Veći deo nameštaja stigao je iz inostranstva, pretežno iz Francuske i Italije. Nešto stvari je naručeno i iz Amerike, gde Jovana i Marko odlaze nekoliko puta godišnje — rekao je izvor i dodao:


Ceo ambijent urađen je u svetlim tonovima. Pored dečje sobe za kćerku Antoninu, posebnu pažnu posvetili su i opremanju sobe za bebu, koja stiže u avgustu.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

U martu ove godine otkriveno je da Marko i Jovana čekaju drugo dete, tačnije još jednu devojčicu, a do porođaja broje sitno.

 

 

makonda-tracker