NE MOŽE DA SE POMIRI DA GA NEMA

I dalje mislim da sam ga ispratila na neki put i da će se vratiti: Supruga Ljubiše Samardžića prvi put posle njegove smrti (FOTO)

0

Iako je Mirjana Samardžić uvek bila vrlo zatvorena prema medijima, ipak je pristala da sada kada Ljubiše više nema, progovori o njemu...

 

foto: Story press, Grgo Jelavić

 

Svaka Ljubišina priča u javnosti počinjala je sa “moja Mira i ja”. Tako mi je stvorio, uslovno rečeno, i dosta “neprijatelja”. Ne vole svi to da čuju. Uvek sam mu govorila, nemoj ljudima stajati na muku, mnogi nisu ostvarili neku svoju pravu ljubav, ni brak, ni sreću. Ono što mi privatno živimo je samo naše, tvoje i moje, i zašto time opterećuješ ljude. A on bi mi na to odgovorio: "Bože, ženo, o čemu ti razmišljaš!" Ali, Ljubiša je bio i vrlo tvrdoglav. Sada još uvek ne mogu da poverujem da je otišao zauvek. I dalje mislim da sam ga ispratila na neki put, i da će se vratiti – ističe Mira.

Njihovom smrću završila se jedna epoha: Uloge po kojima ćemo pamtiti 3 glumačke legende (VIDEO)

Ljubiša je obožavao svoje unuke, voleo je da ih šeta, da se igra sa njima, razgovara, uvek je bio spreman da se sa njima vraća u detinjstvo, ali i da ih uči nekim važnim stvarima. Tešila sam našu malu unuku, koja se spremala da na Ljubišinom ispraćaju govori Kiplingovu pesmu, koju je njen deda obožavao. Pitala me je: "Pa, kako ću ja to, baba, da uradim. Uradićeš lako, rekla sam joj, zato što je deda otišao na put, i mi smo i dalje svi tu zajedno" - završila je ona.

makonda-tracker