stil zvezda

Evo zašto je tako brzo postala uzor devojčicama: 3 najlepša izdanja Dragane Mićalović (FOTO)

9
Nakon što smo godinama uzdisali diveći se Slobodi Mićalović, njen porodica je srpskom glumištu podarila još jednu talentovanu lepoticu!
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Mlađa sestra jedne od omiljenih srpskih glumica prvi put se na malim ekranima pojavila u seriji "Priđi bliže", a potom nas je očarala kao Anđa u seriji "Nepobedivo srce".

 

Danas ova mlada lepotica šarmira u ulozi Kasije u seriji "Sinđelići", kojom je uspela da fascinira devojke i već nakon prve epizode učinila da se muški deo publike do ušiju zaljubi u nju!

 

Šuška se da je upravo ON osvojio srce Dragane Mićalović: Bilo je i vatre i dima...

 

Razlog je jasan: njena prirodna lepota u kombinaciji s izvanrednim talentom i jedinstvenim stilom čine da, jednom kada vidite lepu Draganu, nikako ne možete da je izbacite iz glave!

 

U slavu njene lepote i modnog ukusa, prisećamo se nekih od njenih najinteresantnijih izdanja...

 

 

 

Dragana definitivno najbolje "pliva" u urbanom stilu! Jednom prilikom je iznenadila fanove prelepim fotografijama za koje je pozirala u jednostavnoj haljini zanimljivih motiva i pomalo neobičnoj košulji od džinsa.

 

Dragana Mićalović: Jedva čekam da upoznam Moniku Beluči (FOTO)

 

U kombinaciji sa šminkom koja savršeno naglašava najlepše delove njenog lica i razigranih loknica, ona izgleda kao moderna princeza.

 


 

 

 

Dragana najverovatnije neće uskoro stati na ludi kamen, ali je jednom prilikom obukla venčanicu i pokazala da će biti prelepa mlada.

 

Emocije koje se ne mogu opisati rečima: Dragana Mićalović na dirljiv način Slobodi poručila koliko je voli (FOTO)

 

Mlada glumica je za potrebe jedne revije venčanica ponela venčanu haljinu interesantnog kroja i još jednom dokazala da s pravom važi za jednu od najvećih lepotica na našoj sceni.

 

 

 

 

Ipak, Draganini fanovi najviše vole da je vide u jednostavnim haljinama koje glumica upotpunjuje urbanim detaljima i smelošću da eksperimentiše.

 

Dokaz da je lepota u genima: Treća sestra Mićalović rame uz rame sa Slobodom i Draganom (FOTO)

 

Ovo izdanje posebno je oduševilo njene obožavaoce zbog mudrog kombinovanja i igre bojama: odabrala je senku za oči koja kao da je napravljena da s nosi baš uz ovu haljinu i kratke čizme koje izgledaju fenomenalno uz bomber jaknicu s floralnim motivima.

 

 

makonda-tracker