krili su se, ali loše

Juče je očarala Kan, a uvek je bila enigma za medije: Šuškalo se da je Vensan Kasel varao Moniku Beluči s ovom glumicom

0

U vreme kada su se Monika Beluči i Vensan Kasel rastali, glumac je često viđan s mladom koleginicom, koja je priznala da ima dečka i da "nijedno od njih dvoje nije bilo slobodno" kad su se upoznali.

Francuska glumica Lea Sejdu na otvaranju 77. Kanskog festivala
Francuska glumica Lea Sejdu na otvaranju 77. Kanskog festivalafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Francuskoj je juče, po 77. put, otvoren Kanski festival, koji je okupio veliki broj istaknutih imena u svetu filma.


Među njima se našla i francuska glumica Lea Sejdu, koja je prvog festivalskog dana prisustvovala svečanom otvaranju i prošetala crvenim tepihom u elegantnoj srebrnoj haljini modne kuće Louis Vuitton.


Zvezda filmova "Dina: Drugi deo", "Jastog", "Plavo je najtoplija boja", "Spektra" i mnogih drugih izgledala je uobičajeno zanosno, ovog puta u romantičnoj toaleti prekrivenoj šljokicama, koja je otkrivala ramena, ima dubok šlic i prati je bajkovit šlep.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Lea Sejdu važi za glumicu koja, iako učestvuje u nekim od najvećih projekata proteklih godina i Reader's Digest ju je proglasio jednom od najneverovatnijih francuskih glumica u istoriji, uspeva da sačuva svoju privatnost, a poznato je da ona godinama živi sa svojim partnerom Andreom Mejerom, s kojim ima sina Žorža.

 

Francuska glumica Lea Sejdu
Francuska glumica Lea Sejdufoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Uglavnom je uspevala da se kloni tračeva tokom svoje karijere, ali je pre nekoliko godina često pominjana u tabloidima zbog tvrdnji da je ona imala ulogu u razvodu Monike Beluči i Vensana Kasela.

Je li Lea Sejdu bila s Vensanom Kaselom?


Italijanska filmska diva Monika Beluči bila je u braku sa svojim kolegom iz Francuske Vensanom Kaselom od 1999. do 2013. godine, kada su nakon 14 godina braka i 18 godina ljubavi saopštili da se razvode.

 

Vensan Kasel i Monika Beluči bili su zajedno od 1995. godine i dobili dve ćerke
Vensan Kasel i Monika Beluči bili su zajedno od 1995. godine i dobili dve ćerkefoto: EPA/DANIEL DEME

Godinu dana kasnije, britanski mediji podsetili su da je baš u to vreme Kasel snimao ljubavne scene s Leom Sejdu za film "Lepotica i zver", a The Sun je pisao da se strast prelila i na stvarnost i da su oni često viđani zajedno.

 


Moniki nije bilo lako. Njen brak se raspadao, a Vensan je uživao s Leom – rekao je tada neimenovani izvor. – Pored scena u filmu, od kojih su neke zaista bile vrele, oni su delovali veoma blisko i prilikom pojavljivanja na crvenom tepihu i na promotivnim snimcima.


Osoba bliska paru rekla je i da niko od ljudi iz njihovog okruženja "ne misli da je slučajnost što su Monika i Vensan saopštili da se razvode baš u to vreme".


Vensan je i dalje veoma blizak s Leom, iako su njeni momci uvek bili tajna – dodao je anonimni izvor.

1 / 5 Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Lea Sejdu je u to vreme priznala da ima dečka i da "nijedno od njih dvoje nije bilo slobodno" kad su se upoznali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

 

makonda-tracker