wow!

CRNA, magična & BUKTI od seksepila: Haljina Anđeline Džoli s dodele Oskara koja bi verovatno i danas zamutila um Bredu

0

Anđelina Džoli je 2012. ponela jednostavnu, a tako efektnu haljinu,  koja je ostala jedna od najupamćenijih sa dodela Oskara.

Anđelina Džoli na dodeli Oskara 2012.
Anđelina Džoli na dodeli Oskara 2012.foto: EPA/MIKE NELSON

Kada je reč o dodelama Oskara prethodnih decenija, malo koja haljina je bila tako jednostavna i istovremeno tako elegantna kao haljina koju je 2012. godine ponela Anđelina Džoli.

 

Slavna glumica je u februaru te godine došla na crveni tepih, na 84. dodelu Oskara, pod ruku sa svojim tadašnjim verenikom Bredom Pitom, koji je tada bio nominovan za ovu prestižnu nagradu, mada je ona imala veliku ulogu na samoj ceremoniji jer je dodelila nagradu za najbolji scenario.

 

Kada se pojavila u Versaće haljini, kako je naveo Ju Es Vikli, njeno izdanje je na društvenoj mreži Iks, odnosno, tadašnjem Tviteru, izazvalo čak 4000 tvitova u minutu!

 

Čula sam nešto, ali nisam obratila pažnju na to. Bilo je jednostavno, kao i svaka žena koja odabere haljinu koja joj se sviđa i uživa u noći, ne misleći ni o čemu drugom — rekla je ona svojevremeno za Hafingon poust.

 

 

Haljina Anđeline Džoli s dodele Oskara

 

Anđelina je ponela crnu haljinu s potpisom modne kuće Versaće, bez rukava i bretela, od pliša, i sa ultraefektnim šlicem koji je otkrio njenu nogu. Ova haljina je odmah dobila mnoštvo komplimenata, pohvala i pozitivnih ocena modnih kritičara, a danas se smatra za jednu od najboljih i najupamćenijih oskarovskih haljina svih vremena.

 

1 / 5 Foto: EPA/MIKE NELSON

 

Premda je isprva htela da obuče durgačiju haljinu, odlučila je da bude ono što ona jeste, a to za Anđelinu znači: crna boja. Dobro je poznato da i danas nosi gotovo isključivo crnu garderobu u svakoj prilici i definitivno nije pogrešila kada je birala jednostavnost, po kojoj je poznata i koja definitivno ume da bude najviša forma otmenosti.

 

Asimetrija, kaiš. oblik dekoltea, dijamanti, svaki detalj je bio pažljivo osmišljen i uklopljen u njen stajling. Tu su bili i voluminozni talasi u kosu, cipele Salvatorea Feragama, crveni karmin, nakit i klač torbica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN Style (@cnnstyle)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker