mali rituali

5 beauty pitanja za Snežanu Petrović: U skladu s prirodom

0
Poznata voditeljka tvrdi da nema preparata za negu bez kog se ne može, ali ipak nastoji da ne preskače svoje rituale ulepšavanja i ističe da su zdrav režim ishrane i fizička aktivnost veoma važni za privlačan izgled

 

foto: Luka Šarac

Story: Na televiziji stalno ste sređeni, kakvi ste u svakodnevnom životu?

 

- Privatno volim ležernu garderobu, ravnu obuću, farmerke, košulje... Ali uvek sam uredna, sa čistom kosom i sređenim noktima.

 

U stilu tridesetih: 5 beauty pitanja za Ninu Kolundžiju

 

Story: Na koji način vodite računa o svom izgledu?

 

- Pored nege, trudim se da ishranom i fizičkom aktivnošću brinem, pre svega, o zdravlju, a onda i izgledu. Naravno, tu je i genetika, na čemu sam zahvalna svojim roditeljima. Pored toga, već godinama svako jutro započinjem limunom i vodom, dvema šoljama zelenog čaja i na kraju jednom voćkom. Tek nakon tri sata imam ozbiljan obrok. Odlučila sam da narednih dana probam i trening u hipoxi kapsuli, zahvaljujući kome se pospešuje cirkulacija.

 

Story: Koji je vaš omiljeni beauty ritual?

 

- Masaža na koju, nažalost, sve ređe idem zbog manjka vremena. S obzirom na to da imam problema s kičmom, odlazim kod proverenih profesionalnih sportskih terapeuta koji znaju kako da mi opuste svaki mišić i neuralgičnu tačku, a da pritom ne osetim bol.

 

makonda-tracker