jednostavno, a moćno

Ako se šišate na PAŽ, tražite samo ovako: Trik zbog kog kosa Nataše Bekvalac deluje GUŠĆE, PUNIJE & BOGATO

0

Za još izraženiji volumen i optičku iluziju, ova caka može biti vrlo dragocena, a pevačica s novom frizurom izgleda fantastično

Nataša Bekvalac nedavno je skratila kosu, pa više ne izgleda ovako
Nataša Bekvalac nedavno je skratila kosu, pa više ne izgleda ovakofoto: Instagram / Bekvalceva

Popularna pevačica Nataša Bekvalac poznata je kao jedna od najlepših plavuša Balkana, a iako je odana ovoj boji kose, ona rado eksperimentiše s različitim tipovima frizura.


Imala je kosu raznih dužina i stilova, vraćala se šiškama različitih oblika, u zavisnosti od trendova, a u poslednje vreme ima najšik i vanvremensku frizuru – klasični paž.


Bob frizura je izbor s kojim nema greške jer pristaje svakom obliku lica, pa ne čudi što je u brojnim varijacijama bila najpopularnija na 96. dodeli Oskara, a Nataša se opredelila za varijantu koju definitivno vredi probati.

 


Pevačica, naime, već neko vreme nosi blunt bob, frizuru koja stvara fenomenalnu optičku iluziju!

 

Blunt bob Nataše Bekvalac


Za razliku od mekih slojeva koji nežno uokviruju lice ili messy slojeva, tzv. tupi rez (blunt cut) je krajnje jednostavan – kosa je isečena tako da je u potpunosti iste dužine.

 

Nataša Bekvalac skratila je kosu na dugi blunt paž
Nataša Bekvalac skratila je kosu na dugi blunt pažfoto: Instagram / Bekvalceva

Frizer tako izbegava precizne tehnike građenja slojeva i jednostavno seče kosu horizontalno tako da napravi ujednačenu dužinu.


Ovakav bob je odličan izbor za devojke koje imaju tanju kosu jer zahvaljujući njemu izgleda punije, a idealna dužina je oko ramena da kosa ne bi bila preopterećena dužinom.

 

Kako se održava blunt bob?


Ipak, valja imati na umu da bob šišan tupim rezom traži malo više održavanja nego stepenasti i tanjen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the_bob_haircut

 

To znači da ćete možda morati na šišanje malo češće da bi krajevi izgledali oštro i zdravo, pa očekujte da ćete ići frizeru na četiri do šest nedelja.

 

Što se tiče nege kod kuće, možda bi trebalo da dodate negovanju nedeljni tretman u vidu maske za kosu koji sadrži niacinamid, biotin i ricinusovo ulje za održavanje zdrave kože glave, čvršće i fleksibilnije vlasi i smanjivanje ispucalih krajeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut Life (@thecutlife)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Priča iza nove frizure Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker