Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. decembra

1
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 23. do 30. decembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Lepe vesti koje očekujete konačno stižu i na vašu adresu. Ostvarivanje ljubavnih planova i ciljeva posebno vas raduje. Prepustite se i uživajte.

Posao: Osećate da niste dovoljno efikasni na poslovnom planu. Nemate motivacije, a ni razloga da radite kako inače umete. Vesti vezane za dokumenta donose dodatnu brigu.

Zdravlje: Problemi s vidom.

 

BIK

Ljubav: Na ljubavnom planu nadate se pozitivnom rešenju problema koji je povezan s vašom prošlošću. Nova ljubav je na pomolu s potpuno netipičnom osobom. Očekuju vas prijatni trenuci ukoliko je osoba mlađa od vas.

Posao: Promena u pristupu obavezama donosi očekivanu dobrobit. Poslušajte savet iskrenog prijatelja i uradite sve da povećate svoje šanse za dobijanje novih poslova. Pravi je trenutak da uložite u neki biznis.

Zdravlje: Krajnje je vreme da povedete računa o zdravlju.

 

Ljubav, sreća i karijera: Horoskop za dame za 2017. godinu (FOTO)
 

BLIZANCI

Ljubav: Dramatizujete i preterujete u odnosu s partnerom. Ponašate se detinjasto i nezrelo, očekujući ono što ni sami niste u stanju da pružite. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju nekog na sasvim neobičnom mestu.

Posao: Novonastale promene samo su vas obeshrabrile. Premorili ste se i potreban vam je odmor. Prijalo bi vam nekoliko dana pauze da se vratite sebi.

Zdravlje: Jutarnje glavobolje.

 

RAK

Ljubav: Posebni trenuci udvoje donose očekivanu radost i zadovoljstvo, ali i veliko trošenje novca na poklone. Pred vama je izuzetno lepa nedelja, na vama je da je iskoristite.

Posao: Vredan rad i duže ostajanje na poslu obeležiće ovu radnu nedelju. Trud, rad i disciplina koju budete pokazali doneće kako veći novčani priliv, tako i pohvale nadređenih.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Ljubavna veza u kojoj se nalazite ide svojim tokom. Ignorisaćete iznenadne pozive nekih muškaraca, jer vas niko sem odabrane osobe ne zanima. Mirna i sigurna luka trenutno vam izuzetno prija.

Posao: Poslovna situacija komplikuje se i pogoršava. Ne upuštajte se u rasprave i nastavite da dajete svoj maksimum na dnevnom nivou. Gledajte samo sopstveni interes.

Zdravlje: Neophodni su vam vitamini u ishrani.

 

DEVICA

Ljubav: Nova dešavanja na poslu utiču i na vaš ljubavni život. Upoznaćete osobu koja bi mogla da zadovolji vaše visoke kriterijume. Pokažite interesovanje i potrudite se da je što bolje upoznate.

Posao: Očekivane promene na poslu ne dotiču vas direktno, ali ih ipak osećate. Postoji mogućnost da iznenada otputujete i obavite vrlo težak zadatak. Budite oprezni u onome što govorite jer biste mogli imati posledice.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Razmislite, nije svejedno: Horoskopski znak otkriva za šta bi dušu prodali i samom đavolu
 

VAGA

Ljubav: Kvalitet vašeg ljubavnog života zavisi ne zavisi samo od vas. Dok se vi trudite da učinite sve što je u vašoj moći, partner ne preduzima ništa. Blago se distancirajte.

Posao: Očekuje vas mnogo novih i sasvim neočekivanih susreta. Spremite se za iznenađenja jer će sve biti suprotno od onoga što se planirali. Saradnja sa inostranstvom može biti vrlo isplativa.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Pred vama je fantastičan period za ljubav. Šta god da uradite, imaćete uspeha na emotivnom planu. Zauzeti imaju sreće, a slobodni velike šanse za novu veliku ljubav.

Posao: S obzirom na obim i težinu posla, dobro se snalazite i postižete odlične rezultate. Novac nije razlog ovakvog stava i vaših postupaka, ali jedno je sigurno – stići će u pravi čas.

Zdravlje: Problemi s pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Slobodni pripadnici upoznaće osobu koja bi mogla ozbiljno da ih zainteresuje. Društvene mreže ili nepoznati delovi grada, prava su mesta za upoznavanje. Ništa nemojte unapred ocenjivati, samo stupite u kontakt.

Posao: Radićete mnogo i želećete da napredujete. Planete ukazuju da postoji prilika za dodatnu zaradu ili nov posao. Puni ste energije i nepogrešivi ste u donošenju zaključaka na dnevnom nivou.

Zdravlje: Nervoza i napetost.

 

JARAC

Ljubav: U prisustvu partnera osećate se voljeno i sigurno. Nešto što vam je važno planirate da uradite udvoje. Budite uvereni da ćete ovu nedelju dugo pamtiti.

Posao: Volite da dramatizujete stvari i podignete tenziju bez ikakvih razloga. Potrebno vam je da se osetite važni i to je motiv vaših postupaka. Preterujete sa zahtevima koje postavljate drugima.

Zdravlje: Bolovi u desnom ramenu.

 

ASTRO UPOZORENJE: 6 stvari koje morate uraditi za vreme retrogradnog Merkura

 

VODOLIJA

Ljubav: Prekrasni aspekti Venere i Jupitera donose u vaš život nešto potpuno novo i neočekivano. Bićete iznenađeni sopstvenom reakcijom i šansama koje se nude. Najbolje aspekte umete da iskoristite, pa nema sumnje da će i sada biti tako.

Posao: Potpisivanje ugovora, dogovora i odnosi s novim klijentima donose uspeh. Nekoliko puta proverite sve što potpisujete jer bi brzina mogla skupo da vas košta. Nove okolnosti u poslu počinju ove nedelje, a vi ste spremni i na dobrom ste putu.

Zdravlje: Prekontrolišite žlezde.

 

RIBE

Ljubav: Raspoloženje vam varira od krajnje pozitivnog do zabrinjavajuće negativnog. Imate ideje koje želite da sprovedete u delo, ali partner se nikako ne slaže sa njima. Postoji mogućnost da partner ima još nekoga, proverite da li se flert pretvara u novu vezu.

Posao: Nemate nikakav uticaj na nepovoljne aspekte vezane za posao. Rešavanje problema, neprijatnosti, tenzije obeležiće period koji je pred vama.

Zdravlje: Nizak pritisak.

makonda-tracker