obratite pažnju

ASTRO UPOZORENJE: 6 stvari koje morate uraditi za vreme retrogradnog Merkura

0
Retrogradni Merkur je pravo vreme da rasčistite sa sledećim stvarima
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur u Jarcu biće od 19. decembra 2016. pa sve do početka naredne godine, tačnije do 8. januara 2017. i već ste sigurno čuli brojna upozorenja: ne kupujte ništa od tehnike, ne planirajte putovanja, ne potpisujte važne ugovore, izbegavajte sve opasne poduhvate... Ali, ono što ne znate da je ovo zapravo veoma povoljan period za određene stvari, piše sajt Cosmopolitan.rs.


Prepoznaj ih: 5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe!

 

Evo i koje: Odgovorite na mejlove koji su ostali negde zatrpani Uglavnom osećate krivicu kada zaboravite da odgovorite na neki mejl. Sada je idealna prilika da vratite svoje korespodencije unazad i nadoknadite sve ono što ste zaboravili ili propustili. Sredite svoje fioke Bacite sve što vam je nepotrebno, jer ako do sada niste koristili te stvari, budite sigurni da nećete ni ubuduće.


17 stvari kojima momci nikako ne mogu da odole

Oslobodite svega onoga što vam pravi haos, jer ovo je pravo vreme za tako nešto. Merkur će se vrlo brzo vratiti u svoj direktan hod. Pokušajte da doprete do svog bivšeg partnera, naravno, ukoliko još uvek to želite Sigurno postoje neke neraščišćene stvari i nedovršeni razgovori između vas. Stupite u kontakt sa njim, ko zna, možda ima nešto da vam kaže.


Da li ODMAH treba da ga ostavite: Odgovori na 5 pitanja i reši sve nedoumice!

foto: Shutterstock

Za to ne postoji bolji period od ovog, ne propustite šansu. Obnovite svoje ugovore Bilo da je u pitanju posao, kupovina novog telefona ili novog internet paketa, bacite se u akciju. Ako imate ušteđevinu, odlučite šta ćete sa tim. Retrogradni Merkur će vam bitno olakšati stvari. Dajte sebi malo oduška i posvetite se sebi Otputujte nekuda, družite se sa dragim ljudim i porodicom, pročitajte knjigu...


10 načina kako će vas onaj PRAVI voleti

 

Rasteretite svoje misli i priuštite sebi neke male sitnice, koje će vam oplemeniti život. Provedite neko vreme sa svojim pretpostavljenima i kolegama Iako kažu da ne treba mešati posao i privatan život, napravite izuzetak. Možete produbiti odnos sa kolegama i saznati nešto o njima što do sada niste znali, a što će vam možda promeniti mišljenje o njima.

makonda-tracker