ASTROLOGIJA

NOVČANI HOROSKOP od 22. do 28. aprila: Ovnovi ne treba da pozajmljuju novac, jednom znaku PRETI ozbiljan GUBITAK!

0

Sreća se smeši pojedinim znakovima horoskopa, provetite da li ste i vi među njima 

NOVČANI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA
NOVČANI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA foto: Shutterstock / Drazen Zigic

Lav


Ovaj period biće relativno miran i finansijski odmeren. Položaj Merkura će pozitivno uticati na Lavovu produktivnost, ali u njihovim glavama mogu ostati neprijatne misli i sećanja na prošlost. Fokusirajući se na budućnost, a ne na prošlost, Lavovi mogu zaobići ovaj problem. Astrolozi savetuju da ne preuzimate sve odjednom i ne odustajete od onoga što ste započeli. To može dovesti do novčanih gubitaka.

 

Devica


Device će postati šarmantnije i harizmatičnije, privlačnije i sposobne da udovolje bilo kome. Ovo će imati veoma pozitivan efekat na finansijski uspeh. Takođe u tom pogledu, Device treba da prisustvuju intervjuima i upoznaju potencijalne poslovne partnere. Veliki novčani uspeh očekuje predstavnike profesija povezanih sa stalnom komunikacijom sa klijentima i rešavanjem pritužbi.

Vage


Vaga bi ove nedelje trebalo da obrati pažnju na sitnice. Zvezde i planete će im omogućiti da prime više tajnih znakova i poruka koje ih mogu dovesti do bogatstva i uspeha. Stručnjaci snažno preporučuju da vodite računa o svom zdravlju i da se oblačite prikladno vremenskim prilikama. Vaga sada treba da bude što produktivnija. Novac će doći u ruke samo vrednim ljudima.

 

Škorpija


Škorpije treba pre svega da stvore povoljnu atmosferu u kući. To će koristiti ne samo onima koji rade unutar svojih zidova, već i onima koji su u stalnoj potrazi za novim idejama za poslovanje i rešavanje hitnih problema. Škorpije će moći da smisle nešto veoma interesantno i da naprave iskorak. Glavna stvar sada je da ne zaboravite na odmor. Prekomerni rad i dalje može izazvati finansijski neuspeh.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker