astrologija

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Škorpije, vreme je da zalečite stare rane, jedan znak dobija NAJLEPŠE VESTI

0

Maj je divan mesec za venčanje 

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ
VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

LAV


Najvažniji događaji se dešavaju u vašem ličnom životu, ali često nema dovoljno vremena za ljubavne veze. Istovremeno, neki od vas će poznati zanimljivu osobu na poslu. Ako se to dogodi, roman će dobiti ozbiljan nastavak. Samci mogu da računaju da će na putovanju sresti zanimljivu osobu, ali i ovde posao, poslovna putovanja, prezentacije, zajednički projekti mogu postati faktor povezivanja. Mladi predstavnici znaka sklonosti su romantičnim podvizama.

 

DEVICA


Mnogo toga će se dogoditi u vašem životu. Bračni parovi će od sredine meseci razmišljati o dopuni porodice ili proširenju doma, a u tome će pomoći zvezde. Odnosi sa rođacima postaju sve važniji, mnogi predstavnici vašeg znaka će kontaktirati rođene koji žive u udaljenim mestima, a možda i otići na dugo putovanje upravo u tu svrhu.

VAGE


Lični život u Maju izgleda nepredvidivo, a na nekim mestima i burno. Verovatno ćete biti izuzetno zauzeti na poslu i u profesionalnoj sferi će postojati mnogo prepreka. Može doći do nesuglasica sa osobom koju najviše volite. Imajte na umu da nemaju svi istu energiju kao vi. Ova situacija je podjednako relevantna i za suružnike i za ljubavnike. Kratko putovanje u drugi grad će pomoći u učenju odnosa i sagledavanju situacije iz drugačije perspektive.

 

ŠKORPIJA


Situacija u ljubavnoj vezi zahteva donošenje odgovornih odluka. Visoka turbulencija se prvenstveno primenjuje kod parova koji su na samom početku veze ili još nisu ušli u brak. U većini slučajeva uzrok sukoba će biti finansijski problemi, nečija škrtost, nesuglasice u raspodela sredstava. Ako se vaši ili partnerovi apetiti toliko povećavaju da se ne može nositi sa postojećim prihodima, onda je vrlo verovatan akutni raskid sa pritužbama i traženjima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker