ASTRO

Dnevni horoskop za 18. januar: Lavovi, slušajte intuiciju, a Škorpije će vratiti BIVŠU LJUBAV u život

0

Neko će morati dodatno da se prilagođava, dok će neko doneti važnu oduku...

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Roman Samborskyi Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

lanetarni aspekti koji ulaze u vaše polje finansija, donose vam nove elemente u načinu na koji zarađujete novac. Započinjete nešto potpuno novo. Kao da svako od vas živi u svom svetu, vi i partner teško pronalazite zajednički jezik. Hronični zdravstveni problem, opomenuće vas da ste prema sebi nemarni.

 

BIK

 

Planetarni aspekti u vašem znaku najavljuju revoluciju u vašem poslovanju. Ključ uspeha sastojaće se u uvođenju inovativnih metoda rada. Negativan komentar vašeg partnera doprineće tome da više vremena provodite zajedno. Oslobodite se stresa na bilo koji način.

BLIZANCI

 

Početak rada na novom projektu zahteva dodatna prilagođavanja. Međutim, osećate izazov, to je nešto što niste nikada ranije radili. Krizu poverenja između vas i partnera može uzrokovati nešto što ste nedavno prećutali. Prati vas migrena.

 

RAK

 

Planetarni aspekti koji ulaye u vaše polje saradnje ukazuje na nove elemente na tom polju. Očekuje vas proširenje kruga poslovnih saradnika. Upoznaćete veoma privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Moguća je strastvena avantura. Obavite rutinske preglede, postoji mogućnost blage anemije.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker